Banner 980x90

GARDUMGARDI svētku galdi

GARDUMGARDI piedāvā uzņemties visas rūpes par gardiem ēdieniem un skaisti klātiem galdiem gan privātos, gan arī korporatīvos pasākumos. Uzņēmums apkalpo svētku banketus gan savās telpās, gan arī klāj galdus izbraukuma banketos jebkurā klienta izvēlētā vietā Latvijā. 

Jau kopš seniem laikiem ēdienreizes nav tikai kaloriju uzņemšanas veids, bet arī iespēja pabūt kopā, veidot tuvākus kontaktus un neformāli parunāties brīvā gaisotnē. Tādēļ visos pasākumos, kur vien pulcējas un uzturas cilvēki, tostarp arī pavisam lietišķos semināros vai konferencēs, ir paredzēta vismaz kafijas pauze – prieka un atelpas brīdis informācijas jūrā. Katrs, kas ir organizējis svinības kaut tuvāko draugu un radu lokā, sapratīs, cik grūti ir saskaņot norises laiku, vietu un telpu, nodrošināt galdus, krēslus, traukus un kur nu vēl gādāt, lai ēdienkartē būtu izvēles iespējas, lai tas būtu garšīgs, pietiekamā daudzumā un pareizā laikā pasniegts. Un var gadīties, ka pēc viesībām nākas secināt, ka vienkāršāk un labāk būtu bijis uzticēt galdu klāšanu profesionāļiem. 

SIA “Prandium” restorānu ķēde GARDUMGARDI piedāvā uzņemties visas rūpes par gardiem ēdieniem un skaisti klātiem galdiem gan privātos banketos un ģimenes svinībās, gan arī korporatīvos pasākumos, semināros, sporta spēlēs, kāzās un citos īpašos dzīves gadījumos. Uzņēmums apkalpo svētku banketus gan savās telpās Rīgas motormuzeja kafejnīcā Sergeja Eizenšteina ielā 8, pusdienu restorānos Vienības gatvē 109, Ulbrokas ielā 23 un G. Astras ielā 8b, gan arī klāj galdus izbraukuma banketos jebkurā klienta izvēlētā svinību vietā Latvijā. 


Vairāk nekā 20 gadus ilgā radošā darbā ir gūta vērtīga pieredze, tādēļ GARDUMGARDI pavāri un viesmīļi spēj izprast un radoši īstenot visdažādākās klientu vēlmes, un piemēroties pasākuma tēmai gan ar ēdienkarti, gan galdu noformējumu un pasniegšanas veidu. Pateicoties ilgstošai sadarbībai ar vietējiem piegādātājiem, ēdienu gatavošanā tiek izmantoti kvalitatīvi Latvijas produkti un sezonas dārzeņi un augļi.

Ir vērts pārliecināties, ka nosaukums atbilst saturam, jo GARDUMGARDI piedāvājumā ir gan tradicionālie latviešu ēdieni, gan arī citu zemju pavārmākslas tradīcijās iedvesmota ēdienkarte, kurā katrs klients atradīs sev vēlamo kombināciju. 

Uzņēmumam ir plaša pieredze dažādu pasākumu apkalpošanā, sākot no mazām ģimenes viesībām līdz lieliem masu pasākumiem ar vairāk nekā 3000 dalībniekiem. Katrs GARDUMGARDi servētais bankets ir īpaši pielāgots pasākuma formai. Veidojot ēdienkarti, tiks ņemtas vērā paredzētās norises, lai ieteiktu atbilstošākos ēdienus un servēšanu, kas ļautu viesiem baudīt kā ēdienu, tā pasākumu. Pirms sīki izplānot ēdienkarti un citus pakalpojumus svarīgi ņemt vērā: 

  • norises vietu, kas var būt kafejnīca, restorāns, konferenču telpa, deju zāle, pasākums ārā vai brīvā dabā,
  • pasākuma garumu – īss seminars, kuram vajadzīgs tikai kafijas un uzkodu galds, vai lielas svinības ar pilnu ēdināšanu,
  • galdu izvietojumu un tipu – galdi, pie kuriem viesi sēž, zviedru galds vai bufetes veida,
  • pasākuma tēmu un aktivitātes – vai ir ēšanai paredzēts konkrēts laiks vai arī pasākuma dalībnieki paši izvēlas, kad baudīt kaut ko gardu.

 


Pieteikties GARDUMGARDI pakalpojumam var telefoniski, e-pastā vai aizpildot pieteikuma formu pie kontaktinformācijas mājaslapā. Pēc tam klientam ērtākajā veidā, klātienē vai attālināti, notiek vienošanās par datumu, laiku, vietu, konkrētiem pakalpojumiem un ēdienkarti.  

Pieredzējušie pavāri aicina uzticēties un izvēlēties no gatavām banketu ēdienkartēm, jo pozīcijas tajās ir maināmas pēc klienta vēlmēm un vajadzībām. GARDUMGARDI pavāri izplānos visu no pirmās gardumgardās uzkodas līdz sārtam ķirsītim uz kūciņas, lai svētku galdi izskatītos labi, ēdieni garšotu lieliski un pēc svētkiem paliktu patīkama pēcgarša gan saimniekiem, gan arī viesiem. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu