Banner 980x90

Helmanis nākošajā sezonā būs "Liepāja"/"Triobet" galvenais treneris

Papildināta 1.rindkopa, pievienota 2.rindkopa un mainīts ziņas virsraksts
 
Latvijas čempionvienības basketbolā "VEF Rīga" treneru korpusu nolēmis atstāt viens no līdzšinējiem Ramūna Butauta palīgiem Uvis Helmanis. Savstarpējais divu gadu līgums ir beidzies, un līdz ar 2013./14.gada sezonu Helmais ir pieņēmis izaicinājumu būt "Liepāja"/"Triobet" galvenais treneris, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja komandas "Liepāja"/"Triobet" pārstāvis.

Basketbola klubs Liepāja/Triobet par galvenā trenera darbu jaunajā sezonā vienojies ar bijušo Latvijas basketbola izlases spēlētāju un basketbola kluba VEF Rīga galvenā trenera Ramūna Butauta līdzšinējo asistentu Uvi Helmani. Daudzsološā trenera piesaiste, esošo spēlētāju un vairāku perspektīvu jauno basketbolistu nopietns treniņu darbs vieš cerību BK "Liepāja"/"Triobet" atkal ievērojami uzlabot savu sniegumu gan Latvijas Basketbola līgā, gan Baltijas Basketbola līgā. 

"VEF Rīga" padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups: "Komandas un kluba vadības vārdā vēlos pateikties Uvim par ieguldījumu "VEF Rīga" panākumu kaldināšanā, profesionālo attieksmi un savstarpējo sadarbību. Mēs visi esam bijuši liecinieki Helmaņa kā spēlētāja nozīmīgumam Latvijas basketbolā, mēs, vefieši, esam pārliecinājušies arī par Uvja piemērotību trenera darbam, ticam, ka esam devuši tam vērtīgu pamatu, un novēlam, lai Vefiņā gūtā pieredze un zināšanas palīdz turpmākajā profesionālajā karjerā, jo jauni, kvalificēti basketbola treneri ar perspektīvu redzējumu un modernu attieksmi Latvijas baskebolā, lai nodrošinātu tā attīstību, būs ļoti nepieciešami."

"Iespēja strādāt tik pieredzējuša un profesionāla trenera vadībā kā Ramūns Butauts ir palīdzējusi iegūt būtisku pamatu manai turpmākai attīstībai. Paldies Edgaram Jaunupam un visai VEF komandai par uzticēšanos, aicinot savā komandā, par līdzšinējo sadarbību un profesionalitāti, ko šo divu gadu laikā jutu gan no kluba vadības, gan kolēģu puses. VEF panākumi un pieeja turpmākajā karjerā noteikti iedvesmos mani," norādīja treneris Uvis Helmanis.

Kā pilsētas informācijas portālam Riga24.lv norādīja "VEF Rīga" direktore Laila Spaliņa, arī nākamās trīs sezonas "VEF Rīga" galvenais treneris būs četrkārtējais Latvijas čempions lietuvietis Ramūns Butauts, viņa pirmais asistents - Nikolajs Mazurs. Arī ar skautinga speciālistu Jāni Gailīti jau panākta principiāla vienošanās par sadarbības turpināšanu. Tāpat klubs meklēs treneri līdzšinējā trenera Helmaņa vietā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)