Banner 980x90

Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertsezonas noslēgums

Garajā  vasarā Kalnciema kvartālā esam piedzīvojuši 18 ceturtdienas ar ļoti dažādiem, bet lieliskiem koncertiem. 19.septembrī būs sezonas noslēguma - 19. - koncerts plkst.19.00, kurā uzstāsies sniegs Jakob Noiman Festival Band, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta kultūras programmas vadītāja Una Meiberga

Jakob Noiman Festival Band Kalnciema kvartālā ir spēlējuši katru gadu un neatstās klausītājus vienaldzīgus arī šajā iespējams jau drēgnajā vakarā.

Jakob Noiman Festival Band šoreiz spēlēs savā džezīgākajā sastāvā ar īpašo viesi dziedātāju Ivetu Gaili.

Jakob Noiman Festival Band spēlē kopā vairākus gadus un kā viņi paši par sevi saka: katrs koncerts ir piedzīvojums tā dalībniekiem, ja tas nebūs prieka, mēs apsolāmies beigt spēlēt uzreiz, tajā pašā mirklī. Lai gan žanriski esam mazliet iestrēguši klezmera un Balkānu tautu mūzikas fāzē, pamanāmies veldzēties arī citos žanros. Žanru koncepcijā ir tikai viens kritērijs, - spēlēt to, kas tajā brīdī aizrauj. Kad mūs spēj aizraut džeziskākas intonācijas, tad piesaistām arī mūsu smalko līniju dziedātāju Ivetu. Spēlējam arī šo to no rokmūzikas vēstures vai arī kādu latviskāku kompozīciju, arī tautasdziesmas, piemēram. Tā kā pats rakstu dziesmas, nekautrējos piedāvāt arī oriģināl kompozīcijas, zināmākās no tām skan Jaunajā Rīgas Teātrī dažās izrādēs jau labu laiciņu, tā Jēkabs Nīmanis.

Jakob Noiman Festival Band sastāvsir šāds: Uģis Krišjānis - klavieres, Ansis Nikolovskis - tuba, Artūrs Bērziņš - trombons, Jēkabs Nīmanis - klarnete,saksofons,ģitāra, Varis Piņķis – bungas.
Ieeja pasākumā no plkst. 19.00 bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)