Banner 980x90

Kalnciema kvartāla tirgū sestdien notiks jogas nodarbības

Rīga, 23.jūl., LETA. Sestdien, 28. jūlijā Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgu papildinās bezmaksas jogas nodarbība bērniem un pieaugušajiem visas dienas garumā, aģentūru LETA informēja kvartāla pārstāvji.

No plkst. 10 līdz 16 Baltijas Kundalinī jogas festivāls piedāvās trīs kundalinī jogas nodarbības, ko vadīs Latvijā zināmi pasniedzēji - plkst. 10 - Jolanta Vasermane, plkst. 12 - Jānis Zušmanis un plkst. 14 - Judīte Zapoļska. Uz nodarbībām ir aicināts ikviens. Jogotājiem līdzi jāņem sporta vai tūrisma paklājiņš, kā arī pleds vai sedziņa relaksācijas brīdim.

Tirgū veselīgā dzīvesveida piekritējiem tirgū būs pieejamas arī Latvijā audzētas ogas - krūmmelenes, ērkšķogas, jāņogas un upenes, kā arī "Ze Maize" no bioloģiskām sastāvdaļām, rudzu, auzu, griķu milti un sēklas.

Par veselīgām nodarbēm rūpēsies arī amatnieki - "Royal Games GL" un "Solid Wood Gifts", piedāvājot bērniem āķīgas attīstošās spēles.

Kalnciema kvartāla pasākumu sezonu atbalsta "Domenikss" un "Lielvārdes alus".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)