Banner 980x90

KASKO kalkulators – noderīgs palīgs polises cenas aprēķināšanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Apdrošinot savu īpašumu, veselību vai transportlīdzekli, mēs jūtamies drošāk, un tas nav nekāds pārsteigums, jo drošība ir viena no cilvēka pamatvajadzībām. Iegādājoties KASKO apdrošināšanu savam transportlīdzeklim, Tu vari justies drošāk, jo transportlīdzekļa bojājuma, laupīšanas vai zādzības gadījumā polise segs radušos zaudējumus. Lai uzzinātu KASKO polises cenu, palīgā nāks KASKO kalkulators – cenas piedāvājums tiek sagatavots minūtes laikā.  

Ērta un ātra KASKO apdrošināšana internetā
KASKO ir brīvprātīga sauszemes transportlīdzekļu apdrošināšana, ko var iegādāties autovadītāji, kuri vēlas pasargāt sevi no negaidītiem izdevumiem, kas var rasties transportlīdzekļa bojājumu vai zādzības gadījumā. Atšķirībā no OCTA, apdrošinātājs atlīdzina zaudējumus arī tad, ja negadījumā ir vainojams pats autovadītājs. 

KASKO polises cena tiek aprēķināta individuāli, ņemot vērā vairākus riska faktorus un izvēlētos nosacījumus. Apdrošināšanas prēmijas lielums ir atkarīgs, piemēram, no
- transportlīdzekļa vērtības, vecuma, modeļa un markas;
- riskiem, no kuriem transportlīdzekļa vadītājs vēlas būt pasargāts;
- polises darbības teritorijas;
- transportlīdzekļa vadītāja apdrošināšanas vēstures un citiem riska faktoriem. 

KASKO kalkulators palīdz ātri aprēķināt polises cenu internetā, uzreiz to arī saņemot – kopumā KASKO polises iegāde aizņem pavisam maz laika. 

Aprēķinot polises cenu ar kalkulatoru, ir nepieciešama šāda informācija:
- transportlīdzekļa reģistrācijas numurs;
- reģistrācijas apliecības numurs;
- apdrošināšanas teritorija;
- vēlamais polises sākuma datums;
- transportlīdzekļa vērtība;
- cita svarīga informācija, lai KASKO kalkulators spētu aprēķināt polises cenu. 

KASKO apdrošināšana dažādiem transportlīdzekļiem
Brīvprātīgo apdrošināšanas polisi visbiežāk iegādājas vieglo automašīnu īpašnieki, tomēr tā ir piemērota arī kravas automašīnām, autobusiem, traktortehnikai, motocikliem un visa veida piekabēm. Ja vēlies savam transportlīdzeklim iegādāties KASKO apdrošināšanu, viens no pirmajiem soļiem ir atrast uzticamu apdrošinātāju, no kura vēlies saņemt savu polisi. 

KASKO polise par atbilstošu cenu pie profesionāliem apdrošināšanas brokeriem
KASKO apdrošināšana ietver plašu risku spektru un svarīgas detaļas, tāpēc bez profesionāla padoma, iespējams, neiztikt. Apdrošināšanas brokeri "IIZI" sniegs konsultācijas un palīdzēs Tev iegādāties izdevīgāko KASKO polisi. 

"IIZI" nodrošina ērtu un ātru pakalpojumu iegādi, kā arī profesionālu apkalpošanu. Turklāt apdrošināšanas brokeru mājaslapā ir pieejams ne tikai KASKO kalkulators, bet arī iespēja pieteikt KASKO atgādinājumu. "IIZI" piedāvā arī citus apdrošināšanas risinājumus, kurus atradīsi "IIZI" mājaslapā iizi.lv. 

Aprēķini un pasūti KASKO internetā pie apdrošināšanas brokeriem "IIZI" un saglabā sirdsmieru par savu transportlīdzekli!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)