Banner 980x90

Komēdijas lielmeistara Dilana Morana uzstāšanās Kongresu namā

27. septembrī  plkst.20.00 Rīgas Kongresu nama Lielajā zālē uzstāsies viens no visu laiku izcilākajiem komiķiem, īru stand-up komēdijas lielmeistars Dilans Morans (Dylan Moran), kas ieguvis neskaitāmu apbalvojumus un skatītāju atzinību visā pasaulē. Lai kur viņš viesotos, biļetes uz šoviem tiek izķertas pāris stundu vai minūšu laikā, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Kristīne Komarovska.

2007.gadā franču laikraksts Le Monde pat atzinis Dilanu Moranu par visu laiku izcilāko komiķi starp dzīvajiem un mirušajiem.

Komiķa karjeru Dilans Morans sāka 20 gadu vecumā nelielā komēdijas klubā Īrijā, kur zālē bija tikai 50 vietas un nebija pat mikrofona. Taču jau 24 gadu vecumā viņš ieguva Perrier balvu, kas ir visprestižākais komēdijas apbalvojums Lielbritānijā, kļūstot par visu laiku jaunāko komiķi, kas ieguvis prestižo apbalvojumu. Šobrīd Dilans ar saviem šoviem priecē skatītājus visā pasaualē.

Morans guvis milzīgus panākumus gan kā autors gan aktieris. Dilana Black Books TV sērijas vairākkārt saņēmušas BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) un Motreaux Bronzas rozes apbalvojumus.

Viņa šovi guvuši plašus panākumus Skandināvijā, Ziemeļamerikā, Austrālijā, Jaunzēlandē, Krievijā un pat tālajos austrumos. Šobrīd Dilans ar saviem šoviem uzstājas lielākajās zālēs pasaulē, zināmākās no kurām- O2 arēna Londonā, Grand Opera House Ņujorkā.

Dilans uzņēmis arī vairākas plašu atzinību guvušas filmas.

Komiķis jau Rīgā viesojās 2012.gadā, kad uzstājās kinoteātra Splendid Palace lielajā zālē. Toreiz vietas zālē visiem gribētājiem nepietika, tāpēc šoreiz organizatori izvēlējušies uzstāšanos rīkot Rīgas Kongresu namā.

Biļetes uz visiem Dilana šoviem izpirktas rekordlielos ātrumos gandrīz visās šova tūres pilsētās, tāpēc nekavējieties un iegādājieties biļetes laikus.

Par šova iesildīšanu rūpēsies Comedy Baltics pārstāvji Luiss Zezerans (Louis Zezeran) un Stjuarts Džonsons (Stewart Johnson).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)