Banner 980x90

"Latvian Voices" dziedās Daugavas koncertzālē

22.augustā Daugavas koncertzālē uzstāsies a cappella grupa "Latvian Voices", pilsētas informācijas portālam vēsta Daugavas koncertzāles pārstāvji.

22.augustā plkst.20:00 (ieeja no plkst.19.00), Daugavas koncertzālē, 11.novembra krastmalā 17, uzstāsies pasaulē atzītā a cappella grupa "Latvian Voices" ar koncertprogrammu  "Pāri robežām..."

Koncertprogramma piedāvā klausītājiem krāsainu muzikālo a cappella buķeti. Gan latviešu tautas dziesmas vēl nedzirdētos aranžējumos, gan oriģināldziesmas ar latviešu tautas mūzikas ietekmi, gan arī mūziku, kas aizved klausītājus pāri robežām uz tālo Ameriku, Āfriku...

Biļetes pieejamas visās Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Pirmās 100 biļetes - 7 Ls, pamatcena - 9 Ls, koncerta dienā - 11 Ls.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)