Banner 980x90

Latvijas Dabas muzejs izsludina konkursu "PET pudeles pārvērtības"

Latvijas Dabas muzejs sadarbībā ar Čehijas vēstniecību Latvijā un Latvijas Zaļo Punktu izsludina konkursu "PET pudeles pārvērtības", kurā Latvijas mākslas skolu un interešu izglītības centru audzēkņi tiek aicināti veidot mākslas darbus no PET pudelēm. 
Konkursa mērķis - veicināt bērnu un jauniešu interesi un izpratni par PET pudeļu iespējamu racionālu izmantošanu. Izprotot PET pudeļu iespējamu lietderīgu izmantošanu, bērnos tiek radīta vēlme saudzēt dabu un rūpēties par tās saglabāšanu nākamajām paaudzēm.

Labākie darbi tiks eksponēti izstādē "Veronika Rihterova - pagodinājums PET pudelei. Radošā reciklācija Čehijas Republikā" līdz 24.oktobrim Latvijas Dabas muzejā, kā arī to autori saņems konkursa atbalstītāju sarūpētās balvas. Darbi muzejā jāiesniedz līdz 18.oktobrim un 20.oktobrī konkursa uzvarētāju vārdi tiks publicēti Dabas muzeja mājas lapā: www.dabasmuzejs.gov.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)