Banner 980x90

Latvijas Universitātes studenti talkos Ādažu poligonā

Sestdien, 31.augustā, no plkst.10.00 līdz plkst.17.00, Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes 56 jaunie studenti piedalīsies talkā Ādažu poligonā, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departamenta Preses nodaļas vecākā referente kapteine Sandra Brāle.

Savukārt no plkst.13.00 līdz plkst.14.00 studenti varēs aplūkot Sauszemes spēku kājnieku brigādes ieroču, ekipējuma un tehnikas izstādi.

Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem sadarbība ar Latvijas Universitātes studentiem notiek jau ceturto gadu, un tās mērķis ir kopīgā pasākumā saliedēt fakultātes jaunos studentus, vienlaikus rūpējoties par apkārtējo vidi Ādažu poligona teritorijā.   

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)