Banner 980x90

Mežaparka Zaļajā teātrī koncertu sniegs kanādiešu grupa "Arcade Fire"

Rīga, 6.aug., LETA. Mežaparka Zaļajā teātrī šodien plkst.20 notiks kanādiešu grupas "Arcade Fire" koncerts, aģentūru LETA informēja koncertaģentūra FBI.

Kā norādīja koncerta rīkotāji, vienīgajā koncertā Baltijā "Arcade Fire" vedīs savu jaunāko ierakstu - albumu "Everything Now". Šogad kanādieši spēlēs neskaitāmus koncertus Eiropā, starp kuriem daļa jau ir izpārdoti. Koncertā Mežaparka Zaļajā teātrī akcents tiks likts uz jaunāko "Arcade Fire" albumu "Everything Now", taču pavisam noteikti izskanēs arī dziesmas no iepriekšējiem radošiem periodiem.

Grupa dibināta 2001.gadā, un kritiķu atzinumu guva 2004.gadā pēc sava debijas albuma "Funeral" izdošanas. Grupā muzicē mākslinieki Vins Batlers, Režīna Šasāna, Ričards Perijs, Viljams Batlers, Džeremijs Gara, Sāra Neifelda un Tims Kingsburijs.

Laika gaitā "Arcade Fire" izdevusi arī albumus "Neon Bible" (2007), ar "Grammy" balvu godalgoto "The Suburbs" (2010), un "Reflektor" (2013).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)