Banner 980x90

Mobile.de – auto no visas Eiropas, neizejot no mājām!

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Ja esi meklējis lietotu vai mazlietotu auto Latvijā, iespējams, esi saskāries ar situāciju, ka meklētais spēkrats pie mums nav piedāvājumā vēlamajā krāsā, komplektācijā, cenā vai citos parametros, bet daži modeļi nav pieejami vispār. Ierobežotais lietoto auto tirgus piedāvājums Latvijā daudzus ir mudinājis kāroto spēkratu meklēt ārpus valsts robežām. 

Tā kā starptautiskie tirdzniecības līgumi Eiropas Savienības dalībvalstu starpā kļūst savstarpēji izdevīgāki un tiek samazināti birokrātiskie šķēršļi, Eiropa ir vieta, kur iespēja atrast tieši tādu lietotu auto, kādu esi meklējis, ir daudz lielāka un iegādes process ir relatīvi vienkāršs. Šāda tendence nav nekas jauns, tomēr šobrīd pieejamie interneta servisi un pakalpojumi ievērojami atvieglo lietota auto apskati, iegādi, dokumentu noformēšanu un atgādāšanu uz Latviju. 

Kāpēc lietotu auto meklēt Eiropā?
Salīdzinot ar Latviju, daudzās Eiropas valstīs ir stingrāki tehniskās apskates kritēriji, kas nozīmē, ka auto īpašnieki Eiropā ir spiesti savu auto uzturēt relatīvi labākā stāvoklī nekā pie mums, lai ar to varētu piedalīties satiksmē. Tāpat daudzviet Eiropā augstāks ienākumu līmenis ļauj auto īpašniekiem veikt regulāras apkopes pie dīleriem, ko pie mums, sevišķi vecākām automašīnām, veic vien retais. Protams, arī attīstītākā ceļu infrastruktūra un seguma kvalitāte ir faktors, kas Eiropā ekspluatētajiem automobiļiem palīdz saglabāt labāku stāvokli. 

Visbeidzot milzīgajā izvēlē – vai tie būtu mazlietoti auto no salona vai lietoti auto, kurus pārdod īpašnieki, neatrast sev piemērotu spēkratu būs grūti. Piemēram, lielākajā Vācijas un vienā no lielākajām lietoto automašīnu datubāzēm Eiropā Mobile.de ir izvietoti ap 1,6 miljoniem transportlīdzekļu sludinājumu. Plašāk par Mobile.de datubāzi un kāpēc to izmantot, raksta turpinājumā!

Mobile.de  miljoniem automašīnu pāris klikšķu attālumā
Mobile.de ir lielākā lietoto auto interneta sludinājumu datubāze Eiropā, kura pieder e-komercijas gigantam "eBay". Šo servisu izmanto ne tikai privātpersonas savu personīgo automašīnu pārdošanai, jo Mobile.de lietotas un jaunas automašīnas pārdod arī auto tirgotāji un auto saloni. Vācijā vien šo servisu izmanto vairāk nekā 31 000 auto tirgotāju, kas ir aptuveni 2/3 no visiem valstī reģistrētajiem. Šie dati rāda, ka, ja kaut kur Eiropā pārdošanai ir pieejams auto, kuru meklējat, pastāv ļoti liela iespēja, ka tas ir ievietots Mobile.de sludinājumu datubāzē.
Viens no iemesliem, kāpēc Mobile.de ir kļuvis par līderi starp sludinājumu servisiem Eiropā, ir lietotājam ērtā navigācija, kura ievērojami atvieglo lietotas automašīnas meklēšanas procesu. Jums vēlamo lietoto automašīnu Mobile.de datubāzē ir iespējams meklēt pēc virknes automašīnas parametru:
• ražotājs;
• modelis;
• krāsa;
• virsbūves tips;
• pirmās reģistrācijas datums;
• cena;
• nobraukums;
• jauda;
• dzinēja tips;
• motora tilpums;
• pārnesumkārbas tips;
• kā arī pēc virknes citu drošības, komforta un papildaprīkojuma meklēšanas pozīciju.
​Foto: Shutterstock.com​Foto: Shutterstock.com


Mobile.de padara lietota auto meklēšanu ātru un ērtu, jo Jums nav stundām ilgi jāpārlūko visi Jūsu interesējošā auto sludinājumi, lai to atrastu sev tīkamajā komplektācijā un stāvoklī. Atlasiet sev vēlamos parametrus, nospiediet meklēšanas pogu, un Mobile.de meklētājs parādīs tikai tos sludinājumus, kuri atbilst šiem kritērijiem.

Ērtākais veids, kā iegādāties un atgādāt auto no Eiropas
Kad esat atradis sev tīkamu auto un apsverat domu par tā iegādi, var rasties bažas par auto iegādes procesu, formalitātēm un atgādāšanu uz Latviju. Arī paša auto vēsture un reālais stāvoklis var būt pamats satraukumam, jo, ja vien speciāli nedosieties uz valsti, kurā auto atrodas, atliks vien uzticēties pārdevēja godaprātam. 

Par laimi, tiem, kuri vēlas savu auto iegādāties Eiropā, pie mums ir profesionāli pakalpojumu sniedzēji, kuri palīdzēs noskatīto spēkratu atgādāt uz Latviju un sagatavot dalībai ceļu satiksmē. Viens no tādiem ir BRC Autocentrs – lielākais lietoto auto tirdzniecības tīkls Baltijā, kurš ir Mobile.de oficiālais partneris. Šobrīd vairs nav nepieciešamības automašīnu meklēt svešvalodā, jo Mobile.de meklētājs ir integrēts BRC Autocentra mājaslapā, kas nozīmē to, ka auto meklēšanas process Eiropā ir tikpat vienkāršs un saprotams kā Latvijā.
Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Drošība un garantija
Lietotas automašīnas iegāde bieži ir saistīta ar zināmiem riskiem, tāpēc ir svarīgi to iegādāties caur uzticamiem tirgotājiem. BRC Autocentrs pirms auto pirkšanas no Mobile.de sazinās ar tā pārdevēju, lai iegūtu maksimāli detalizētu informāciju par auto stāvokli, kā arī pārbauda pilnu automašīnas vēsturi. Ja nekādi zemūdens akmeņi netiek atrasti, BRC Autocentrs nokārto visas pārējās ar auto pirkšanu un pārdošanu saistītās formalitātes klienta vietā, kā arī nodrošina drošu un ātru auto piegādi uz Latviju. Šo pakalpojumu izmaksas jau ir iekļautas Mobile.de sludinājumā norādītajā automašīnas cenā BRC mājaslapā, tāpēc nav jāuztraucas par slēptām izmaksām. Papildus tam BRC Autocentrs Eiropā iegādātajam auto bez maksas:
• veiks automašīnas tehniskā stāvokļa pārbaudi;
• izies tehnisko apskati CSDD;
• pēc nepieciešamības izveidos izdevīgāko līzinga piedāvājumu;
• dos līdz pat 24 mēnešu garantiju.

Dodies uz BRC Autocentrs mājaslapu, izvēlies savu auto, uzzini tā cenu un iegādes nosacījumus jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)