Banner 980x90

Mūziķi aicina atbalstīt projektu "Redzi mūziku!" un labdarības izsolē iegādāties neredzīgu bērnu darbus

Vēl tikai līdz 11.martam interneta izsolē vietnē www.blindart.lv/izsole iespējams iegādāties Strazdumuižas internātvidusskolas neredzīgo un vājredzīgo audzēkņu radītās gleznas. Projekts "Redzi mūziku?", kura ietvaros radīti neparastie mākslas darbi, īstenojis tirdzniecības parks "Alfa" (t/p "Alfa"), sadarbojoties ar sociālo projektu "BlindArt". Izstāde, kurā apkopoti 10, Latvijas mūziķu iedvesmoti darbi t/p "Alfa" apskatāmi līdz pat izsoles noslēgumam.

Šī gada Mūzikas gada balvas nominācijas "Alfas Gada dziesmas" titula ieguvēji, grupa "Musiqq" atzinuši, ka vienmēr lielu prieku viņiem sagādā dalība šādās sociālās aktivitātēs, tādēļ paužot atbalstu projekta īstenotājiem un Strazdumuižas internātvidusskolas skolēniem, mūziķi nolēmuši ceremonijā "Zelta mikrofons" iegūto naudas balvu 1500 euro apmērā dāvināt Strazdumuišas internātvidusskolai.

"Bērni ir tie, kas izrāda savas emocijas neviltoti, viņi pauž savu viedokli atklāti un patiesi. Arī Strazdmuižas audzēkņi, ieklausoties mūzikā un atainojot to kā gleznu, padarīja mūsu dziesmu vēl gaišāku un īpašāku. Viņi "Abrakadabrā" saskatīja mūsu visaugstāko labdari - Dieviņu, pamatojot, ka tieši viņš ir tas, kas spēj radīt brīnumus! Mēs nevarējām neturpināt šo brīnišķīgo bērnu stāstu un tādēļ nolēmām savu iegūto balvu, ziedot bērniem, kas tic brīnumiem un tam, ka DZĪVE IZDODAS," stāsta dueta dalībnieks Marats Ogļezņevs.  "Aicinām ikvienu piedalīties šo bērnu radīto gleznu izsolē, būt aktīviem, solīt un iegūt savā īpašumā īpaši sirsnīgu gleznu un bonusā mūsu jaunāko albumu ar parakstiem "Vēl viena mūzika"," aicina grupas puiši. 

Izstādi "Redzi mūziku?" t/p "Alfa" īstenojis līdzās balsojumam par "Alfa Gada dziesmu" Latvijas Mūzikas gada balvas Zelta mikrofons ietvaros. Lai arī gada nozīmīgāka mūzikas pasākuma  balvas jau sadalītas, sadarbībā ar iniciatīvu "BlindArt" veidoto izstādi iespējams apskatīt un iegādāties bērnu radīto gleznu oriģinālus interneta izsolē līdz pat 11.martam.

"Man ir liels prieks, ka daudzas no gleznām jau ir vairākkārt pārsolītas un drīzumā atsvaidzinās jauno īpašnieku interjeru, tomēr es aicinu cilvēkus būt aktīviem, īpaši mūziķus un viņu fanus, un piedalīties izsolē, tādējādi iegādājoties ne tikai unikālus un neatkārtojamus mākslas darbus, bet arī sniedzot atbalstu Strazdumuižas internātvidusskolas mācību vides labiekārtošanai," aicina t/p "Alfa" vadītāja Liene Apine.

Izstādē "Redzi mūziku?" aplūkojami un izsolē iespējams iegādāties šādu mūziķu un viņu izpildīto dziesmu iedvesmotos darbus:

  • Intars Busulis – Brīvdiena (Alfa Gada dziesma 2008 - 2. vieta)
  • Dzelzs Vilks - Uijā uijā nikni vilki (Alfa Gada dziesma 2008 - 4. vieta)
  • Aija Andrejeva – Lelle (Alfa Gada dziesma 2009 - 1. vieta)
  • Musiqq – Abrakadabra (Alfa Gada dziesma 2009 - 2. vieta)
  • Prāta Vētra - Gara diena (Alfa Gada dziesma 2010 - 1. vieta)
  • Lauris Reiniks - Es skrienu (Alfa Gada dziesma 2010 - 2. vieta)
  • Instrumenti - Pilnīgi viens (Alfa Gada dziesma 2011 - 2. vieta)
  • Astro'n'out – Tūlīt (Alfa Gada dziesma 2012 - 4. vieta)
  • Dons - Pēdējā vēstule (Alfa Gada dziesma 2013 - 1. vieta)

Otra Puse un Antra Stafecka - Uzzīmē mani (Alfa Gada dziesma 2013 - 3. vieta)

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)