Banner 980x90

Nacionālais teātris maina un pārdod abonementu 2011.gadam

Latvijas Nacionālais teātris līdz 2011.gada 5.janvārim pārdod un maina abonementu 2011.gadam. 
2011.gada abonementa īpašnieki varēs noskatīties piecas izrādes:
* "Čikstošā klusuma biedri" (darba nosaukums) pēc Ē. Epnera lugas "GEP motīviem", komēdija, rež. Ģirts Ēcis (2011.gada februāris);
*  Ā.Purmalis "Ādama stāsts", tautas melodrāma, režisore Indra Roga (2011.gada aprīlī);
* Teātra dienas koncerts "Žurka Kornēlija 2011" (2011.gada aprīlī) vai koncerts "Latviešu estrādes labākās dziesmas Nacionālā teātra aktieru sniegumā" (2011.gada maijā). Šoreiz, domājot un plānojot piedāvājumu 2011.gada abonementam, Nacionālais teātris ieklausies skatītāju viedoklī, 2010.gada abonementa īpašniekiem lūdzot izvēlēties, ko labāk gribētu redzēt 2011.gada abonementā - teātra dienas koncertu "Teātra žurka 2011" vai koncertu "Latviešu estrādes labākās dziesmas Nacionālā teātra aktieru sniegumā". Tas koncerts, kurš savāks visvairāk balsis, arī iekļūs 2011.gada abonementā.
* Dzejas izrāde pēc A.Čaka dzejas motīviem, režisors Viesturs Meikšāns (2011.gada rudenī);
* A.Ostrovskis "Arī gudrinieks pārskatās" režisors Kirils Serebreņņikovs (2011.gada rudenī).

Abonementu maiņa notiks teātra kasēs no 22.oktobra līdz 5.janvārim. Jaunā abonementa cena paliek nemainīga - Ls 26.50 līdz Ls 35.00.

Abonements - tā ir vienota teātra biļete, kas dod iespēju noskatīties visus jauniestudējumus par viszemāko biļešu cenu: teātris pārdod abonementu uz piecām izrādēm, bet skatītājs maksā par četrām. Abonementu ir iespējams gan mainīt, saglabājot iepriekšējā abonementa vietas, gan arī pirkt no jauna.

Abonementa īpašnieki izrādi noskatās pirmie un labākajās vietās, kopā ar abonementu īpašniekiem izrādes noskatās arī citi teātra apmeklētāji. Tikai abonementa privilēģija ir garantētas labas skatītāju vietas - citi skatītāji šīs labās vietas nevar iegādāties, vien pirkt tās biļetes, kas uz abonementu izrādēm tobrīd nav pieejamas.

Nacionālajā teātrī abonements radies 1947.gadā, kad teātris nebija apskaužamā situācijā. Tieši inteliģence bija tā sabiedrības daļā, kas aktīvi izpirka tikko radīto abonementu, lai palīdzētu savam teātrim. Pēc tam iespēja nopirkt vai mainīt abonementu kļuva par sava veida šiku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)