Banner 980x90

Nedēļas nogalē Biķernieku trasē notiks "Dzintara Aplis"

Ar vēsturisko spēkratu parādi 4.jūlija vakarā Rīgas ielās tiks dots starts šī gada ceturtajām vēsturisko automobiļu sacensībām "Dzintara Aplis 2014", pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja sacensību organizatori.

Pašas sacensības norisināsies sestdien, 5.jūlijā Biķernieku kompleksajā sporta bāzē "VAZ" un "Volga" klasēs.

Paralēli norisināsies arī "Žiguļu Kauss 2014" sestais posms. Sacensību pirmais starts tiks dots plkst.12.00, savukārt, otrais – plkst.14.00. Paredzams, ka par šo sacensību karstāko cīņas posmu izvērtīsies tieši "Dzintara Aplis" superfināls, kur ātrākajiem dalībniekiem būs iespēja izcīnīt 1000,- Eiro balvu fondu.

Vēsturisko automašīnu sacensību apmeklētājiem visas dienas garumā būs iespējams ne tikai klātienē sekot līdzi sacensību norisei, bet vērot arī šovus no "Ghetto Drift Team" un Latvijas Ielu Vingrotāju Sporta biedrības. Būs padomāts arī par brīvā laika pavadīšanu visai ģimenei, kur pašiem mazākajiem, sadarbībā ar "Ghetto Family" un "Latvijas Gumijlēcēju klubu" tiks nodrošinātas dažādas izklaidējošas atrakcijas, kā arī Biķernieku trases teritorijā norisināsies vēsturisko automašīnu izstāde.

Ieejas maksa – 3,00 Eiro (ierodoties retro automašīnās un motociklos – bezmaksas autocaurlaide, bērniem līdz 12 gadiem, pensionāriem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām – bezmaksas ieeja).

Savukārt 4.jūlija vakarā plkst.20.15 no Biķernieku kompleksās sporta bāzes "Dzintara Apļa" sacensību dalībnieki dosies svinīgā parādē pa Rīgas ielām, lai ap plkst.20.45 nonāktu Rīgas Doma laukumā, kur Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas stundas garumā klātienē būs iespējams vērot vēsturiskās sacīkšu automašīnas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)