Banner 980x90

No 1.jūlija Rīgā būs jauns autobusu maršruts

Foto: Agnese Gulbe/ LETA
Foto: Agnese Gulbe/ LETA
Sākot ar 1.jūliju, Rīgā būs jauns autobusu maršruts nr.60, kas kursēs maršrutā Ķengarags-Ziepniekkalns, aģentūru LETA informēja "Rīgas satiksmē" (RS).

Jaunais autobusu maršruts kursēs pa Dienvidu tiltu, savienojot Ziepniekkalnu ar Ķengaragu. Tas atvieglos Bišumuižas, Ķengaraga, Valdlauču un Ziepniekkalna iedzīvotāju pārvietošanos un nodrošinās plašu piekļuvi citām Rīgas apkaimēm.

Braucot virzienā no Ķengaraga, pasažieriem būs iespēja ērti pārsēsties Ziepniekkalna, Bišumuižas un Valdlauču apkaimē esošajos sabiedriskajos transportlīdzekļos, piemēram, 19., 24. un 27.maršruta trolejbusā, kā arī 12., 23., 26., 40., 44., 46., 56.maršruta autobusā un 10.maršruta tramvajā. Savukārt braucot virzienā no Ziepniekkalna, Bišumuižas un Valdlaučiem, pasažieriem būs iespēja ērti pārsēsties Ķengaraga apkaimē esošajos sabiedriskajos transportlīdzekļos, tādos kā 3., 7. un 9.maršruta tramvajā, 15., 31., 49.maršruta autobusā. Visi iepriekš minētie maršruti nodrošina plašu piekļuvi citām Rīgas apkaimēm.

No Ziepniekkalna autobuss brauks pa Ozolciema ielu, Valdeķu ielu, Graudu ielu, Stērstu ielu, Mazo Stērstu ielu, Bauskas ielu, Ziepniekkalna ielu, J.Čakstes gatvi, Dienvidu tiltu, Maskavas ielu.

No Ķengaraga autobuss brauks pa Maskavas ielu, Dienvidu tiltu, J.Čakstes gatvi, Ziepniekkalna ielu, Bauskas ielu, Mazo Stērstu ielu, Stērstu ielu, Graudu ielu, Valdeķu ielu, Ozolciema ielu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)