Banner 980x90

Notiks izrāde-šovs bērniem "Zinību maģija"

Sestdien, 29.augustā, Kalnciema kvartālā norisināsies ''Teicamieka brīnumu skolas'' izrāde-šovs bērniem ''Zinību maģija''.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Luīze Pastore, sagaidot skolas sezonu, Kalnciema kvartāls piedāvā elpu aizraujošu zinātnisko eksperimentu programmu topošajiem un esošajiem skolēniem. "Zinību maģija" pievērsīsies skolas zinībām un mācībām, un zinātniskajiem "brīnumiem", kas saistīti ar mācīšanos – piemēram, būs vairāki asprātīgi un pārsteidzoši fizikas un ķīmijas eksperimenti, kuros tiks izmantotas grāmatas. Izrāde/ šovs palīdzēs bērniem aizraujošā veidā pievērsties fizikas un ķīmijas pasaulei un iemācīties pašiem atšķirt ķīmiskas pārvērtības un fizikālos procesus, kā arī ieraudzīt to kopsakarības.

"Teicamnieka brīnumu skola" ir fizikas un ķīmijas eksperimentu izrāde/šovs, kurā bērni iepazīst pasauli ar zinātnes palīdzību. Programmas vada bērniem jau pazīstamie eksperti – enerģiskie profesori Vladislavs un Mārtiņš no uzņēmuma "Laboratorium.lv".

Brīnumu skolā aicināti gan pirmsskolas, gan skolas vecuma bērni, jo programmas tiks pielāgotas dažādām vecumu grupām.

* Plkst.11.30 (4 - 7 g.v. bērniem)

* Plkst.13.30 (7 - 14 g.v. bērniem)

Kalnciema kvartāla Brūnās mājas zālē, Kalnciema ielā 35, Rīgā

Programmas vadītāji:

Ķīmiķis, aktieris Vladislavs Šavlovskis;

Ķīmiķis, Ekspertu skolas nodarbību vadītājs Mārtiņš Gulbis.

Biļešu cena – 7 eiro, ģimenes biļete (4 gab.) – 25 eiro. Biļetes bērniem iegādāties no 2 gadu vecuma!

Biļetes iegādājamas iepriekšpārdošanā www.bilesuparadize.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)