Banner 980x90

Oktobra beigās Rīgas Starptautiskā Biznesa administrācijas augstskola atzīmēs 18 gadu jubileju

28.oktobrī, RISEBA Studējošo Pašpārvalde, ielūdz ikvienu uz augstskolas pilngadības (18 gadu) svinībām "The Club", 2.oktobrī augstskolai palika 18 gadi. Šis pasākums apvienos gan RISEBA augstskolas pilngadības sasniegšanu gan pirmkursnieku iesvētīšanu studentu kārtā.
Vakars Ņujorkas stilā klubā, ļaus izbaudīt pilsētas kura nekad neguļ valdzinājumu, blūza skaņām skanot, mīlestībai apkārt kņudot, modes pievilcībai plūstos, greznības pārpilnības pieskārieniem un protams, neatkarības sajūtas. Šī nakts būs piesātināta ar spilgtiem priekšnesumiem, ielu dejotājiem, un neatkārtojamiem pārsteigumiem, īpašie viesi Kristina Korvin, Fusion.

Veidosim kopā dāvanu augstskolai, uz īpaši izveidotas pastkartītes ikviens apmeklētājs būs aicināts iemūžināt savu novēlējumu, vēlāk šī novēlējumu pastkarte tiks uzdāvināta augstskolai.

Apmeklētāji tiks aicināti, piedalīties dažādos aizraujošos konkursos un iegūt jaukas balvas.
Tiek ielūgti studenti, absolventi un visi interesenti , izbaudīt šo burvīgo nakti , kopā ar mums, tā būs neatkārtojama, jo pilngadība ir tikai vienreiz.

The Club Kungu iela 8, ieeja no plkst.21.00, uzrādot RISEBA apliecības ieeja pa brīvu, ja vēlies paņemt līdzi draugus vai arī esi RISEBA absolvents*, dodies uz RISEBA galvenās ēkas informācijas centru un saņem ielūgumu.

*RISEBA Absolventiem ieeja brīva uzrādot veco studentu apliecību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)