Banner 980x90

Par "Rīgas pilsētbūvnieks" valdes locekli iecelts Andrejs Požarnovs

Šodien notika SIA "Rīgas pilsētbūvnieks" akcionāru sapulce, kas pieņēma lēmumu iecelt jaunu valdes locekli, jo valdes priekšsēdētājs Ivars Gaters uzņēmuma akcionāram bija paziņojis par amata atstāšanu, pārejot strādāt privātajā sektorā un kļūstot par liela celtniecības uzņēmuma vadītāju.

Ņemot vērā SIA "Rīga pilsētbūvnieks" realizēto projektu nozīmību Rīgā un nepieciešamību nodrošināt uzņēmuma darbības nepārtrauktību, operatīvi tika izskatītas vairākas vakantā valdes locekļa kandidatūras. Būtisks priekšnoteikums kandidātu izvēlē bija zināšanas par valsts un pašvaldības pārvaldi, darbs pie lielu (nacionāla mēroga) projektu vadības un spēja nekavējoties profesionāli pārņemt uzņēmuma vadību. Par piemērotāko kandidātu tika atzīts bijušais vairāku valdību ministrs, kas bijis arī Saeimas un Rīgas domes deputāts, valsts uzņēmumu valdes loceklis, ilggadējs partijas "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" biedrs Andrejs Požarnovs. Viņš pildīs arī SIA "Rīgas pilsētbūvnieks" valdes priekšsēdētāja amata pienākumus.

SIA "Rīgas pilsētbūvnieks" ir Rīga pašvaldības kapitālsabiedrība, kas nodarbojas ar pilsētas dzīvojamā fonda attīstību, mājokļu un citu nekustamā īpašuma objektu būvniecību un atjaunošanu. Uzņēmums veic pasūtītāja, projektu vadības un būvuzraudzības funkcijas daudzdzīvokļu dzīvojamo māju, sociālo dzīvojamo māju un citu objektu renovācijas, rekonstrukcijas un celtniecības gaitā, kā arī nodarbojas ar ēku apsaimniekošanu. Sabiedrība ir dalībniece vairākos starptautiskos projektos par daudzdzīvokļu dzīvojamo namu energoefektivitātes paaugstināšanu un jaunu tehnoloģiju ieviešanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)