Banner 980x90

Pie kongresu nama notiks publiskās slidotavas atklāšanas svētki

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Pie Kongresu nama sestdien, 10.decembrī notiks publiskās slidotavas atklāšanas svētki "Ziemas pasaka", aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Atklāšanas dienā pie slidotavas notiks dažādas aktivitātes, un laikā no plkst.12 līdz 15 slidu nomas pakalpojumu, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, varēs izmantot bez maksas.

Mazos slidotājus sagaidīs "Meža zvēru" instruktori, ar kuriem kopā bērni varēs slidot un doties rotaļās. Pasākuma atklāšanā būs iespēja vērot arī paraugdemonstrējumus, ko rādīs prasmīgi slidotāji, bet blakus slidotavai varēs darboties radošajā stūrī, greznot piparkūkas un veidot citus ziemas un Ziemassvētku rokdarbus.

Atklāšanas svētku laikā dalībnieki varēs cienāties ar siltu, dabīgu tēju un ar mīlestību gatavotām mājas piparkūkām. Iepriekšēja reģistrācija dalībai publiskās slidotavas atklāšanai nav nepieciešama. Pasākumu piedāvā Rīgas pašvaldība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)