Banner 980x90

Pirmizrāde "Indrāni" 25. un 26.maijā Rīgas Krievu teātrī

Savam pirmajam iestudējumam uz lielās skatuves Elmārs Seņkovs ir izvēlējies tos pašus jaunos māksliniekus, ar kuriem viņš ir strādājis pie projekta "Graņonka" – scenogrāfu Reini Dzudzilo un kostīmu mākslinieci Kristu Dzudzilo. Jāpiebilst, ka "Indrāni" ir jau astotais šīs komandas kopīgais projekts. Elmārs Seņkovs: "Mūsu mērķis – izstāstīt sen visiem zināmo stāstu it kā no jauna; atrast risinājumu, kas aizraus skatītāju, bet ieinteresēt mēs vēlamies ar precīzu un jūtīgu psiholoģisku spēli. Katrs tēls cīnās par savu pasauli – par to, kuru ir radījuši vai vēlas radīt, un šī cīņa norisinās mājās, kurām dots dzimtas vārds "Indrāni". Mēs vēlamies likt uzsvaru uz divu laikmetu maiņu – jaunās paaudzes un jaunā laika ienākšanu, kas pieprasa pārmaiņas. Un uzdosim jautājumu: ko iesākt ar veco? Kā attiekties pret to, kas bijis? Savās alkās pēc Jaunā – ko mēs gaidām, ko vēlamies? Un, ja atbilde ir – "dzīves mīlestību", "tuvāko mīlestību", tad to būs ļoti grūti, tik grūti iemācīties..."

Lomās: Leonīds Lencs, Svetlana Šiļajeva, Aleksandrs Maļikovs, Olga Ņikuļina, Dmitrijs Palēss, Anastasija Timošenko, Jeļena Sigova, Jekaterina Frolova, Oļegs Teterins, Kārlis Krūmiņš, Daņila Maligins.

Vairāk informācijas: http://www.trd.lv.
Kase: 67 22 53 95

Biļešu iegāde: http://www.bilesuserviss.lv/eng/concerts/teatris-maksla/?show=24997

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)