Banner 980x90

Policija Rīgā pie tirdzniecības centra iztraucē iereibušus mīlniekus

Foto: Edijs Pālens/ LETA
Foto: Edijs Pālens/ LETA
Rīgas Pašvaldības policija vakar iztraucējusi kādu piedzērušos pāri, kurš vēlējies publiskā vietā nodarboties ar seksu, aģentūru LETA informēja policijā.

Zemgales pārvaldes darbinieki vakar saņēmuši informāciju par divām iereibušām personām, kas netālu no kāda lielveikala vēlas nodoties mīlas priekiem.

Notikuma vietā policisti pamanījuši vīrieti un sievieti. Sieviete jau bijusi nolaistām biksēm un sēdējusi zemē, savukārt vīrietis bija tērpies slimnīcas drēbēs, viņa rokā bija katetrs, bet kāja - apsaitēta. Abi mīlnieki bijuši tik iereibuši, ka vīrietis grīļojies, bet sieviete nav spējusi piecelties kājās. Uz policistu jautājumu par atrašanos uz zemes sieviete sākusi skaļi smieties.

Policisti pieņēmuši lēmumu abas personas aizturēt, kā arī izsaukt mediķus, jo vīrietim no katetra tecējušas asinis. Vīrietis atteicies nosaukt savus personas datus un tā vietā kļuvis agresīvs - sācis vicināties ar rokām un lamājis policistus. Mediķi vīrieti nolēmuši nogādāt uz Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centru. Ņemot vērā vīrieša neadekvāto uzvedību, mediķi drošības apsvērumu dēļ pavadīti līdz ārstniecības iestādei.

Savukārt sieviete nogādāta policijas dežūrdaļā, kur noskaidrots, ka viņa ir vairāk nekā četru promiļu reibumā. Ievietota pagaidu aizturēšanas telpā, sieviete uzrāpusies pa restēm līdz griestiem un norāvusi gaismekļa detaļu, piekļūstot elektrības vadiem. Viņa pārvietota blakus aizturēšanas kamerā, kur viņa rīkojusies tāpat, tāpēc ievietota trešajā kamerā.

Dežūrdaļā ieradās Valsts policijas darbinieki, kuri fiksēja notikušā apstākļus. 35 gadus vecā sieviete nodota Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)