Banner 980x90

Raunas un Biķernieku ielas apkārtnē deg atkritumu konteineri

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 27.janvāra plkst.6.30 līdz 28.janvāra plkst.6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 42 izsaukumus. Kopumā dzēsti 30 ugunsgrēki, veikti deviņi glābšanas darbi, bija arī trīs maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos gājis bojā viens cilvēks, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta VUGD Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Viktorija Šembele.

Pagājušajā naktī Rīgā Raunas un Biķernieku ielas rajonā īsā laika posmā dega vairākas atkritumu tvertnes. Pirmais izsaukums uz Biķernieku ielu tika saņemts plkst.21.48. Savukārt laika posmā no plkst.22.00 līdz 22.47 VUGD saņēma informāciju, ka Rauna ielā trijās vietās deg atkritumu konteineri.




Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)