Banner 980x90

Restorānā "Dārzs" prezentēs jaunu projektu par veselīgu dzīvesveidu "Eko-life"

27.augustā plkst.11.00 restorānā “"Dārzs"” (Vecrīgā, Skārņu iela 9) izstāžu kompānija "LATEXPO" prezentēs projektu “"Eco-life”", kas paredz gan izstādes "“Eco-life 2013”" rīkošanu  oktobrī, gan arī daudzas ar veselīgu dzīves veidu saistītas biznesa un sociālās iniciatīvas pirms un pēc izstādes, kā arī tās laikā, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē izstāžu kompānija "LATEXPO".

"Projekta "Eco-life" mērķis ir veselīga un ekoloģiska dzīves veida popularizēšana, “palīdzēt ieinteresētajiem izvēlēties sev vispiemērotāko pakalpojumu vai produktu. Savukārt uzņēmējiem būs iespēja uzrunāt savu potenciālos klientus, kā arī kopīgi diskutēt par nozarē aktuālo un veidot šīs nozares standartus,”" stāsta “"Eco-life"” projekta vadītāja Jeļena Šorubalko.

Projekta “"Eco-life"” lielākais notikums ir izstāde “"Eco-life 2013"”. Tā notiks Skonto hallē no 11. līdz 13.oktobrim. Izstādē plānotas četras daļas: “Eko sabiedrība”, “Eko māja”, “Eko skaistumkopšana un SPA” un “Eko pārtika”. Izstādes laikā ieplānota izglītojoša un izklaidējoša programma.

“

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)