Banner 980x90

Rīdzinieki steidz baudīt sniegu Mežaparka "Sniega parkā"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Sniegoto dienu aktīvai atpūtai rīdzinieki šodien steidz izmantota Mežaparka Lielajā estrādē atvērtajā "Sniega parkā", novēroja aģentūra LETA.

"Sniega parks" šodien ir atvērts līdz plkst.21 un tajā var izbaudīt kameršļūkšanu un slidotavu ar savām slidām.

Aktīvu atpūtu šodien var baudīt arī citviet Latvijā, kur, iestājoties aukstam laikam, aizvien vairāk kalni atver savas slēpošanas trases. Slēpošanas centrs "Baiļi" šodien strādās līdz plkst.20 un šajā kalnā slēpošanas prieku varēs baudīt kā mazajā tā arī lielajā kalnā, jo abās vietās darbosies pacēlāji.

Slēpošanas bāzē "Egļukalns" strādā galvenā slaloma trase un inventāru noma, bet "Snowtubing" un ģimenes trase pagaidām vēl ir slēgta savukārt Gaiziņkalnā darbojas "Lielais Golgāts" un bērniem par prieku ir sagatavota "Bērnu kamertrase".

Apmeklētājus gaita arī tādas iecienītas ziemas atpūtas vietas kā "Žagarkalns", "Milzkalns", "Riekstu kalns", "Ozolkalns", "Reiņa trase", "Kamparkalns", "Kordes trase", "Kaķīškalns", "Rāmkalni" un "Lemberga hūte". Vēl atsevišķās pilsētās iedzīvotājiem tiek piedāvātas privātu sporta kompleksu vai pašvaldību nodrošinātas distanču slēpošanas iespējas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)