Banner 980x90

Rīdzinieks "Viking Loto" laimē 24 637 latu

"Viking Loto" 25.septembra izlozē šogad jau sesto reizi tika uzminēti pieci skaitļi un papildskaitlis (5+1), pilsētas informācijas portālu Riga.24.lv informē "Latvijas Loto" mārketinga menedžere Aiga Roziņa.

Laimesta lielums šajā reizē - 24 637 latu. Laimīgā kvīts ar septiņiem spēles variantiem kopsummā par 2,45 latiem tika iegādāta Narvesen veikalā Rīgā, Dzirnavu ielā 74/76.

Šodien laimētājs bija ieradies "Latvijas Loto" birojā nokārtot formalitātes laimesta saņemšanai.

Veiksminieks ir rīdzinieks, kurš darbojas nekustamo īpašumu jomā. "Viking Loto" viņš spēlējot vidēji divas reizes mēnesī, 5 - 8 spēles variantus vienā reizē. Laimests par trim uzminētiem skaitļiem viņam esot teju katrā  izlozē, kurā viņš piedalās. Laimētājs ticot numeroloģijai, un viņa laimīgais skaitlis esot septiņi.  Vakar esot bijusi viņa laimīgā diena, jo 25.septembris veido skaitli septiņi. Viņa kuponā ar septiņiem spēlētiem variantiem laimīgais izrādījies tieši 7.variants.

Par savu laimestu veiksminieks uzzinājis, skatoties "Viking Loto" izlozi LTV1. Pēc tam loterijas biļeti vēlreiz pārbaudījis internetā un tikai izlasot ziņu "Latvijas Loto" mājas lapas jaunumos, ka Rīgā ir laimēti 24 tūkstoši latu, beidzot esot noticējis, ka patiešām tā ir patiesība. "Gulēt ejot iedzēru baldriānus," tā smaidot savas sajūtas apraksta laimētājs. Laimēto naudu viņš plānojot ieguldīt nekustamajā īpašumā.

Laimīgā skaitļa laimesta prognoze uz nākamo izlozi ir 2 miljoni 500 tūkstoši latu, laimesta prognoze par sešiem skaitļiem - 330 000 latu, savukārt 5+1 prognozētais uzkrājums ir 17 777 lati! Nākamā izloze jau 2.oktobrī!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)