Banner 980x90

Rīgā divu automašīnu sadursmē bojā gājis cilvēks

Riga24.lv
Riga24.lv
Trešdien, 30.novembrī, Rīgā divu automašīnu sadursmē bojā gājis vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis Ķeguma ielā, kur 1942.gadā dzimis automašīnas "Škoda" vadītājs izraisījis sadursmi ar automašīnu "Peugeot". Negadījuma rezultātā bojā gājis automašīnas "Škoda" vadītājs.

Daugavpilī, Dīķu ielā, 1977.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Seat Alhambra" uzbraukusi ceļa betona nožogojumam. Slimnīcā pēc negadījuma nogādāta 1957.gadā dzimusi automašīnas pasažiere, bet vēlāk pēc medicīniskās palīdzības slimnīcā vērsusies arī pati autovadītāja.

Savukārt Pārgaujas novada Straupes pagastā 1942.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volvo" nobraucis no ceļa un iebraucis grāvī. Vīrietis pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 91 ceļu satiksmes negadījums ar 13 cietušajiem un vienu bojā gājušo.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)