Banner 980x90

Rīgā jūlijā siltumenerģijas tarifs par 14,5% zemāks nekā pērn

AS "Rīgas Siltums" siltumenerģijas tarifs no šī gada 1.jūlija ir par 5% zemāks nekā mēnesi iepriekš, un tas ir 49,05 eiro par megavatstundu (bez PVN). Savukārt tarifs jūlijā ir par 14,5% mazāks nekā pērnā gada jūlijā, pilsētas informācijas portāls Riga24.lv uzzināja uzņēmumā "Rīgas Siltums".
Siltumenerģijas tarifs Rīgā ir zemākais Latvijas lielo pilsētu vidū. Tas ir mazāks par siltumenerģijas tarifu Valmierā, Daugavpilī, Jelgavā, Rēzeknē, Jēkabpilī, Liepājā, Jūrmalā un Ventspilī, uzsvēra uzņēmuma pārstāve Linda Rence.

Siltumenerģijas tarifs jūlijā Rīgā ir arī zemākais Baltijas valstu galvaspilsētu vidū. Tas ir par 25% mazāks nekā Tallinā un par 26% mazāks, salīdzinot ar apstiprināto siltumenerģijas tarifu Viļņā.

Saskaņā ar AS "Latvijas Gāze" prognozi, augustā un septembrī sagaidāms, ka, salīdzinot ar jūliju, siltumenerģijas tarifs samazināsies par nepilniem 2% un būs 48,11 eiro par megavatstundu (bez PVN). 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)