Banner 980x90

Rīgā notiks cīņu turnīrs "Ghetto Fight"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
20.jūnijā plkst.17.00 Grīziņkalnā norisināsies kārtējais cīņu turnīrs "Ghetto Fight". Kā jau iepriekš turnīrs pulcēs dalībniekus ne tikai no Latvijas, bet arī no Lietuvas, Krievijas, Azerbaidžānas, Armēnijas un Uzbekistānas. Cīņas norisināsies būrī pēc pašiem stingrākajiem Pankrationa noteikumiem, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja rīkotāji.

"Fight with respect" - tas ir mūsu sauklis. Mēs uzskatam, ka cieņa un draudzība tas ir pats svarīgākais. Cīņas bez naida un ļaunuma. Mēs cienam pretiniekus un skatītājus, mēs cienam ikvienu. Jā, tas ir agresīvs sporta veids , bet godīgs. Tikai tu un tavs pretinieks. Būris nedala pēc relīģijas, nacionalitātes un izskata. Visi ir vienlīdzīgi. Katram divas rokas, divas kājas un vēlme uzvarēt" - saka turnīra organizators Manvels Isadžaņans.

Izņemot cīkstoņus turnīrā būs daudz slavenu citu sportaveidu pārstāvju un mākslinieku. Atbalstīt cīkstoņus būrī iekāps arī slavens Latvijas reperis Raymoha.

"Pēc diviem aizvadītiem turnīriem 2014. un 2015.gadā , mēs saņēmām neaprakstāmi daudz vēstules no dalībniekiem, kuri gribētu piedalīties Ghetto Fight pasākumā un tāpēc izlēmām šosezon rīkot divus "Ghetto Fight" turnīrus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)