Banner 980x90

Rīgā notiks Eiropas Insulta dienas pasākums

Daugavpils24.lv
Daugavpils24.lv
Atzīmējot Eiropas Insulta dienu, Rīgā, Liepājā un Jelgavā cilvēki tiek aicināti uz informatīvajiem pasākumiem par insulta profilaksi, aģentūru LETA informēja biedrības "ParSirdi.lv" pārstāve Dita Bukovska.

Latvijas Universitātes (LU) galvenajā ēkā sestdien, 14.maijā, notiks pasākums "Insulta ceļš", kurā būs iespējams veikt asinsspiediena, holesterīna un cukura līmeņa mērījumus. Tāpat būs iespējams saņemt speciālistu konsultācijas insulta profilakses jautājumos.

Eiropas Savienības (ES) mājā pirmdien, 16.maijā, no plkst.14.00 līdz plkst.17.00 notiks vairāki profilaktiskie mērījumi. Paralēli no plkst.16.00 līdz plkst.17.00 notiks lekcija par insulta riskiem un profilaksi, kuru vadīs Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas ārste Baiba Luriņa.

Liepājā, Rožu laukumā, otrdien, 17.maijā no plkst.13.00 līdz plkst.16.00 un trešdien, 18.maijā, Jelgavā, Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā no plkst.16.00 līdz plkst.19.00 notiks asinsspiediena un pulsa mērījumi, kā arī būs pieejamas konsultācijas par sirds veselību. No plkst.17.00 līdz plkst.18.00 Liepājas Nevalstisko organizāciju centrā notiks lekcija par insulta riskiem un profilaksi, kuru vadīs Baiba Luriņa. Arī Jelgavā notiks informatīva lekcija, tā notiks no plkst.17.00 līdz plkst.18.00.

Katru gadu maija vidū tiek atzīmēta Eiropas Insulta diena, tāpēc biedrība "ParSirdi.lv" aicina iedzīvotājus uz informatīviem pasākumiem par insulta profilaksi.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)