Banner 980x90

Rīgā notiks primabalerīnas Uļjanas Lopatkinas un Krievijas baleta zvaigžņu pirmizrāde

Tikai vienu dienu - 27.septembrī - plkst.19.00 Latvijas Nacionālajā operā viesosies viena no slavenākajām primabalerīnām pasaulē - Uļjana Lopatkina - ar pirmizrādi "Grand Ballet Gala", kurā kopā ar viņu uzstāsies lielākās Krievijas baleta zvaigznes: Anastasija Lomačenkova, Antons Plooms, Maksims Čažegorovs, Marats Šemiunovs un citi.
Uļjana Lopatkina ir vadošā primabalerīna "Marijas teātrī" (Sanktpēterburga), Krievijas tautas māksliniece, daudzu prēmiju ieguvēja, t.sk. "Zelta Maska", "Vaganova-Prix", "Benois de la Danse", "Golden Sofit", "Evening Standart" u.c., kā arī balerīna ir māmiņa 8 gadus vecai meitiņai. Primabalerīna Lopatkina ir viena no augumā garākajām balerīnām pasaulē. Katrai izrādei viņa izmanto 2 apavu pārus, kas tiek izgatavoti pēc īpaša pasūtījuma.

No 2008. līdz 2010.gadam Uļjanas Lopatkinas Gala koncertu zāles bijušas pārpildītas līdz "griestiem". 2001.gadā festivālā "Baltijas Pērle" Uļjanas Lopatkinas priekšnesums tika atcelts kājas traumas dēļ.
{baneris}
Rīgas "Grand Ballet Gala" programmā būs fragmenti no: "Mirstošais Gulbis", "Žizele", "Tango", "Krievu Deja" un citiem baletiem.

Dienas laikraksts The New York Sun par Uļjanu Lopatkinu: "Uļjanu Lopatkinu var nodēvēt par klasiskā baleta Katrīnu Denēvu, viņas cildenā, minimālistiskā stila dēļ…".

Biļetes: "Biļešu Serviss" un "ReklaMarket" kasēs un, zvanot pa tālruni: +371 25518813.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)