Banner 980x90

Rīga runā atbild: atklāts 6.tramvaja noslēpums

Portāla Riga24.lv sadaļā "Rīga runā" saņēmusi vairākus lasītāju jautājumus par sabiedriskā transporta kustības izmaiņām pilsētā – gan saistībā ar dažādiem remontdarbiem, gan plašo pasākumu klāstu, kas katru nedēļas nogali notiek pilsētā. Visvairāk rīdziniekus interesē tieši izmaiņas 6.tramvaja kustībā, un šis jautājums kļuvis vēl aktuālāks, jo nedēļas nogalē Brīvdabas muzejā notiks tradicionālais gadatirgus, uz kuru daudzi dodas tieši ar sabiedrisko transportu.

Jau kopš 14.aprīļa 6.tramvajs kursē tikai no pilsētas centra (Radio ielas) līdz pieturvietai "45.vidusskola". Šajā pieturā pasažierus sagaida autobuss 6T, kas tālāk dodas uz Juglu pa Brīvības gatvi.

Autobuss pietur visās pieturvietās, vienīgais izņēmums ir Sporta akadēmija, pie kuras bija tramvaja, bet nav autobusa pieturvietas, līdz ar to pasažieriem jāizvēlas kāda no tuvākajām pieturām. Atpakaļceļā no Juglas 6T maršruta autobuss kursē pa Brīvības gatvi līdz Ropažu ielai un tālāk paralēli tramvaja sliedēm līdz 45.vidusskolai.

Gan tramvajos, gan autobusos ir sniegta informācija par e-talonu lietošanas kārtību, turklāt 6T autobusā ir derīgas abonenta biļetes, kas iegādātas 6.tramvaja maršrutam.

Informāciju par e-talonu lietošanas kārtību var uzzināt arī www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos Twitter (@Rigassatiksme_), Facebook.com (http://www.facebook.com/rigassatiksme.lv) un draugiem.lv (www.draugiem.lv/rigassatiksme), kā arī pa bezmaksas tālruni 80001919.

Nokļūstot galapunktā – Juglā, ja ir vēlme doties uz Brīvdabas muzeju, to var izdarīt gan kājām, gan pārsēžoties kādā no autobusiem, kas kursē šajā virzienā, proti – tie ir 1., 19. un 28.marštura autobusi.

Kā informē Rīgas dome, svētdien, 3.jūnijā, pilsētā būs plaši satiksmes ierobežojumi, lai nodrošinātu Tele2 Rīgas Velomaratona norisi. Nevienu no šiem maršrutiem, kas nodrošina nokļūšanu Brīvdabas muzejā (6.tramvaju un autobusus 6T, 1., 19., 28.), izmaiņas neskars, taču iespējama transporta kavēšanās, tādēļ arī portāls Riga24.lv aicina rīdziniekus un pilsētas viesus laicīgi plānot savus pārvietošanās maršrutus, lai nebūtu ilgs laiks jāpavada sastrēgumos.

Informācija par satiksmes ierobežojumiem regulāri tiek publicēta arī portālā www.riga24.lv un sociālajos tīklos - @Riga24 (Twitter), www.draugiem.lv/Riga24.lv un www.facebook.com/riga24lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)