Banner 980x90

"Rīgas Jūgendstila centrā" notiks Mīlētāju dienas

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Valentīndienai par godu muzejā ''Rīgas Jūgendstila centrs'' norisināsies mīlestības tematikai veltīti pasākumi. Ikviens aicināts piedalīties Mīlētāju dienas ekskursijās, kurās varēs iepazīt jūgendstila perioda romantisko šķautni. Apmeklētājus priecēs mīlestības tematikā rotāts interjers un 20.gadsimta sākuma mīlestības pastkartes.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja muzeja "Rīgas Jūgendstila centrs" pārstāve Baiba Buceniece, 13.februārī plkst.12.00 un plkst.15.00 un 14.februārī plkst.12.00 un plkst.15.00 apmeklētāji tiek aicināti uz īpašām Valentīndienas ekskursijām, kuru laikā ne tikai iepazīsim jūgendstila interjerus un muzeja telpas, bet arī uzzinās, ko piedzīvoja mīlētāji pirms vairāk nekā 100 gadiem.

Apgūsim romantikas nianses, par kurām stāstīts 1902.gadā izdotajā grāmatā "Skaistais sieviešu dzimums jeb padoma devējs jaunekļiem, kas grib iemantot un uzturēt "skaistā dzimuma" mīlestību un patikšanu".

Līdz 14.februārim muzeja interjers rotāts Valentīndienas noskaņās – apskatāmas 20.gs. sākuma romantiskās pastkartes un izsmalcināts tējas galds.

Pasākuma atmosfēru vēl īpašāku padarīs romantisko autorleļļu un juveliermākslas izstāde "Sapņu dārzs", kura muzejā "Rīgas Jūgendstila centrs" apskatāma vairs tikai šonedēļ – līdz 14.februārim.

Ieejas biļete muzejā Mīlētāju dienās īpaša – pārim par vienas ieejas biļetes cenu. Neaizmirstiet paņemt fotoaparātu, jo ikvienam būs iespēja piestāt mīlestības saliņās un iemūžināt mirkli fotogrāfijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)