Banner 980x90

RPP un RTU vienojas par sadarbību attīstībai un izaugsmei

Noslēgts sadarbības līgums starp Rīgas Pašvaldības policiju (RPP) un Rīgas Tehnisko universitāti (RTU), kas paredz sadarbību pētnieciskajā jomā, inovatīvas studiju un darba vides pilnveidošanu, kā arī zināšanu un tehnoloģiju ieviešanu praksē, tādējādi sekmējot abu pārstāvēto iestāžu attīstību un izaugsmi, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Līgumu parakstījuši RPP priekšnieks Jānis Geduševs un RTU rektors Leonīds Ribickis.

Geduševs atzīst: "Šī sadarbība ir nozīmīgs solis pretī efektīvākai mūsdienīgu tehnoloģiju ieviešanai policijas darbā, kas attiecināms uz policijas rīcībā esošo radiosakaru, informācijas tehnoloģiju un videonovērošanas sistēmu attīstību un aktīvu pielietošanu sabiedriskās kārtības nodrošināšanā pilsētā."

Ribickis: "Jau patlaban mēs veicam vairākus pētījumus drošības un aizsardzības jomā, kas tiek realizēti ne tikai Latvijas, bet arī ārvalstu projektu ietvaros. Sadarbības līguma noslēgšana ar Rīgas Pašvaldības policiju paver iespēju vairākiem kopīgiem projektiem, lai mūsu pieredzi nākotnē jau praktiski varētu izmantot ikdienas kārtības nodrošināšanai Rīgā."

Sadarbības ietvaros paredzēta prakses iespēju nodrošināšana RTU praktikantiem atbilstoši studiju programmu studiju plāniem, apmaiņa ar zinātnisko un tehnisko informāciju, konferenču un semināru rīkošana, kā arī kopīgu Eiropas Savienības finansētu projektu pieteikumu sagatavošana jomā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)