Banner 980x90

Sestdien Vērmanes dārzā apbalvoja talantus pārtikas biznesā

Sestdien, 21.augustā, Vērmanes dārzā, Rīgas svētku ietvaros, tika apbalvoti labākie 2010.gada vadītāji lauksaimniecības un pārtikas nozarē.
Ar svinīgu uzrunu pasākumu atklāja Rīgas mērs Nils Ušakovs, kam sekoja konkursa "Gada cilvēks Latvijas Lauksaimniecības un pārtikas nozarē 2010" balvu pasniegšana sekojošās nominācijās:

Konkursa kategorijā izaugsme - par spēju nodrošināt ievērojamu produktu ražošanas apjomu kāpumu, sortimenta paplašināšanu un radīt arvien jaunus patērētāju vidū iecienītus produktus un, tos ražojot, pastāvīgi nodrošināt augstu un nemainīgu kvalitāti uzvarējusi Edīte Strazdiņa, kooperatīva "Mūsmāju dārzeņi" valdes priekšsēdētāja, zemnieku saimniecības "Galiņi" vadītāja.

Nominācijā gada balva inovācijā balvu saņēma Ināra Šure, A/s "Aldaris" valdes priekšsēdētāja.

Nominācijā gada balva zīmolvedībā balvu saņēma Valdis Blūms, A/s "Latfood" valdes priekšsēdētājs.

Nominācijā gada balva eksportā balvu saņēma Indulis Jansons, Vidzemes agroekonomiskās kooperatīvās sabiedrības valdes priekšsēdētājs.

"Uzņēmuma sekmes ir tieši saistītas ar tā vadītāja talantu un pašaizliedzību", uzsver žūrijas pārstāve, Latvijas darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Elīna Egle.

"Krīzes apstākļos daudziem zīmolvedība un inovācijas šķiet nesavienojamas un pat nevajadzīgas lietas. Sak’ pārcietīsim šo laiku, vēlāk būs labāk", šādam uzskatam iebilst biedrības "Mārketinga padome" direktore Ingūna Gulbe: "Ir uzņēmēji, kas domā tieši otrādi."

Konkursam kopumā tika pieteikti vairāk nekā 40 ražotāji. Žūrijā darbojās eksperti no Pārtikas un veterinārā dienesta, Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūta, mārketinga analītiķi, kā arī citi nozares speciālisti. Komisijas lēmums un Zaļās karotītes mājas lapā fiksētie balsojumi attiecībā 50:50 sastādīja gala vērtējumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)