Banner 980x90

SGbrain IT pakalpojumi – profesionāli risinājumi, teicams rezultāts 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūsdienās, kad dzīve bez interneta un jaunāko tehnoloģiju sniegtajām iespējām nav iedomājama, aktuāli ir arī dažādi IT pakalpojumi, piemēram, mājaslapu izveide, uzturēšana un atjaunošana. Šobrīd šādi pakalpojumi pieejami daudzveidīgā izvēlē, tādēļ ikviens var izvēlēties sev piemērotāko variantu. Taču vislabāk sadarboties ar profesionāļiem, kas vienmēr spēs ieteikt labākos risinājumus. 

SGbrain – profesionāli risinājumi lieliskiem panākumiem
Ja aktuāli IT pakalpojumi, vērts ieskatīties aģentūras "SGbrain" piedāvājumā. Uzņēmums savu darbību uzsācis 2005. gadā, un šajā laikā uzkrātā pieredze šobrīd ļauj īstenot dažāda mēroga un specifikācijas projektus. Aģentūras sniegtos pakalpojumus novērtē ne tikai klienti no Latvijas, bet arī no citām Eiropas valstīm. 

Apzinoties visdažādākās klientu vajadzības un mūsdienās arvien pieaugošās prasības, uzņēmums piedāvā daudzveidīgu pakalpojumu klāstu. 

Mājaslapu izstrāde 
Virtuālajā vidē liela nozīme ir mājaslapai. Tas ir ātrākais veids, kā sasniegt savus klientus, kļūt pamanītam, veicināt atpazīstamību un sasniegt citus aktuālos mērķus. Domājot par mājaslapas izveidi, svarīgi atbildēt uz diviem jautājumiem: kāds ir lapas izveides mērķis un kādai mērķauditorijai tā paredzēta? Atbildes uz šiem jautājumiem palīdzēs izvēlēties efektīvāko lapas izstrādes koncepciju.

Kvalitatīvas mājaslapas izveidē nozīme ir dažādiem faktoriem – "SGbrain" komanda zina, kā izveidot kvalitatīvu un efektīvu mājaslapu, ņemot vērā katra klienta individuālās prasības. 

Mājas lapu dizaina izveide
Apskatot mājaslapu, pirmais, ko apmeklētājs ievēro un novērtē, ir vietnes izskats. Šī iemesla dēļ svarīgi, lai dizains būtu kvalitatīvs un gaumīgs. "SGbrain" speciālistiem ir liela pieredze dažādu interneta projektu dizaina izstrādē. Tiek nodrošināta individuāla pieeja katram klientam, sniedzot oriģinālu, klienta vēlmēm un vajadzībām atbilstošu risinājumu. 

Citi IT pakalpojumi
"SGbrain" piedāvājumā arī:
• interneta veikalu izveide – mūsdienās iepirkšanās tiešsaistē vairs nav nekas neparasts: daudzi izmanto interneta veikalu sniegtās priekšrocības. Pieredzējušie "SGbrain" speciālisti palīdz sapni par savu interneta veikalu pārvērst realitātē;
• mobilo aplikāciju izstrāde – mūsdienās cilvēki daudz laika pavada, lietojot savu mobilo tālruni. Arvien populārākas kļūst arī dažādas mobilās aplikācijas. Uzņēmumi to var izmantot savā labā, izveidojot aplikāciju, kas atbilstu izvirzītajiem mērķiem. Aģentūras piedāvājumā gan Android, gan iOS aplikāciju izstrāde;
• hostings – klientu ērtībām tiek piedāvāti arī hostinga pakalpojumi un serveru noma vienā no Eiropā lielākajiem datu centriem. Klientiem, kuru mājaslapām nav vajadzīgi lielo serveru sniegtie pakalpojumi, tiek piedāvāts Virtuālais Privātais Serveris (VPS).

Šie ir tikai daži no aģentūras sniegtajiem pakalpojumiem – ‘’SGbrain’’ speciālistiem patīk izaicinājumi un kreatīvu risinājumu meklēšana, tādēļ viņi ir gatavi īstenot visdažādākās ieceres. 

Ja aktuāli IT pakalpojumi, ieskaties labākajos piedāvājumos un sasniedz savus mērķus ar zinošu speciālistu atbalstu! Ieskaties un uzzini vairāk – Sgbrain.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)