Banner 980x90

Šodien notiks lekcija "Porcelāns Londonas muzejos"

Šodien, 16.septembrī visi interesenti aicināti uz starptautiski pazīstamās latviešu keramiķes Ineses Brants lekciju "Porcelāns Londonas muzejos". Lekcija notiks Eiropas Savienības mājā Aspazijas bulvārī 28 plkst.16.00, informē Eiropas Parlamenta Informācijas biroja preses nodaļas vadītāja Iveta Ķelpe.
Lekcijas ietvaros tiks apskatītas divu ievērojamu muzeju: Britu muzeja (British Museum) un Viktorijas un Alberta muzeja (Victoria and Albert Museum) porcelāna un keramikas kolekcijas, kā arī māksliniece stāstīs par savu personālizstādi Londonā 2009.gadā, stāsta Iveta Ķelpe.

Lekcija būs bagātīgi papildināta ar vizuālo materiālu.

Lekcija notiek Rīgas Porcelāna muzeja izstādes "Eiropas un Latvijas porcelāns. XXI gadsimts" ietvaros. Izstāde izvietota Eiropas Savienības mājas mākslas istabā un sniedz ieskatu par Latvijas un Eiropas mākslinieku darbiem no Rīgas Porcelāna muzeja krājuma, kas tapuši pēdējā desmitgadē.

Visi pasākumi ir bez maksas! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)