Banner 980x90

Šodien Rīgas Latviešu biedrībā notiek valsts svētku koncerts "Tie ir vārdi no manas tautas..."

Šodien plkst.16.00 Rīgas Latviešu biedrības Lielajā zālē notiek svinīgs koncerts "Tie ir vārdi no manas tautas...", informē Zinta Gugane, Rīgas Latviešu biedrības reklāmas un informācijas koordinatore. 

Atzīmējot Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienu, Rīgas Latviešu biedrība un Rīgas Latviešu biedrības Mūzikas komisija aicina uz koncertcikla "Dziesmu svētku Virsdiriģentu portreti" pirmo koncertu "Tie ir vārdi no manas tautas..."

Koncertā piedalās Rīgas Latviešu biedrības sieviešu koris "Ausma" mākslinieciskā vadītāja un diriģenta, Dziesmu svētku virsdiriģenta Jāņa Zirņa vadībā un Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības koncertorganizācijas "Ave Sol" jauniešu koris "Kamēr..." mākslinieciskā vadītāja un diriģenta, Dziesmu svētku virsdiriģenta Māra Sirmā vadībā.

Programmu vada muzikologs Orests Silabriedis.

Programmā Selgas Mences, Raimonda Paula, Ērika Ešenvalda, Ilonas Rupaines, Paula Dambja, Georga Pelēča, Dzintras Kurmes-Gedroicas, Gunāra Freidenfelda, Arvo Perta, Riharda Dubras, Marģera Zariņa, Renāra Kaupera skaņdarbi.

Ieejas biļetes Ls 3.-, skolēniem, studentiem, pensionāriem Ls 2.- Rīgas Latviešu biedrībā un stundu pirms koncerta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)