Šonedēļ notiks devītā Rīgas restorānu nedēļa
Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Live Riga sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Anna Blaua, šajā Pavasara Rīgas restorānu nedēļā īpaša uzmanība tiks veltīta vietējiem dabas produktiem, tādējādi atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona kopīgiem spēkiem iegūto Eiropas gastronomijas reģiona titulu 2017.gadā.
Rīgas restorānos varēs nobaudīt tādus ēdienus kā sviestā cepta piena teļa karbonāde izturēta upeņu lapu – kadiķogu marinādē, nātru – skābeņu un burkānu krēmzupa, rabarberu zefīrkrēms ar gurķu un bazilika sorbertu, ceriņu saldējums un citus no mūsu pašu dabas veltēm gatavotus ēdienus.
"Esam aptaujājuši restorānu pārstāvjus un redzam, ka interese par Restorānu nedēļu ir liela – dažviet atlikuši vien pāris galdiņi. Bet, ņemot vērā ievērojamo restorānu interesi, vietas noteikti pietiks visiem gardēžiem," skaidro Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes priekšsēdētāja Vita Jermoloviča.
Galdiņu rezervācija ir pieejama Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja portālā www.LiveRiga.com, kā arī zvanot uz konkrēto restorānu.
Pavasara Rīgas restorānu nedēļā piedalīsies: 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", "Aqua Luna", "Astor", "Avalon", "B-Bārs restorāns", "Bellevue", "Benjamiņš", "Bestsellers", "BIBLIOTĒKA No.1 Restorāns", "Boulevard 33", "C.U.T.", "De Commerce Gastro Pub 1871", "Elements", "Entresol", "Esplanāde", "Etage", "Fifty Six°N Twenty Four°E Restorāns", "Forest", "Galerija Istaba", "Garage", "Gutenbergs", "International", "Islande hotel 9.stāva restorāns", "Kaļķu vārti", "Kasha Gourmet", "KID*", "Key to Riga", "Kolonāde. Mūsu stāsti..", "Konvents", "KukBuk", "Locale", "Le Dome", "Melnā Bite", "Melnā Kaķa Mājas restorāns, "MUUSU", "Niklāvs", "Olive Oil Trading Co", "Pagalms", "Ostas skati", "Piramīda", "Rennome", "Restorāns 3", "Ribs&Rock", "Slāvu restorāns", restorāni "Steiku haoss", "Tinto", "Vairāk saules", "Valmiermuižas vētniecība Rīgā", "Valtera restorāns", "Vīna Studija", "Zaļais Maksis", "Zilā govs" un "Zvejnieks dēls". Pavasara Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums restorānos pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā.
Restorānu nedēļas laikā galvaspilsētas restorāni piedāvā trīs kārtu maltīti par īpašu cenu – 15 vai 20 eiro. Restorānu saraksts un ēdienkartes atrodamas www.LiveRiga.com/RRN
Pavasara Rīgas restorānu nedēļa notiek no 16.-22.maijam, un to organizē Rīgas Tūrisma Attīstības birojs (RTAB).
Uz sarakstu