Banner 980x90

Šonedēļ Olimpiskajā sporta centrā notiks Olimpiskā diena

Sestdien, 11.septembrī, septiņos Latvijas Olimpiskajos centros notiks līdz šim mēroga ziņā nebijusi Olimpiskā diena, kurā katrs, kas atnāks uz Olimpisko centru, varēs uzstādīt savu personisko rekordu četrās sporta disciplīnas un vienlaicīgi sacensties ar Latvijā labi zināmiem un populāriem sportistiem.
Visos septiņos olimpiskajos centros - Rīgā, Liepājā, Valmierā, Limbažos, Daugavpilī, Jelgavā un Ventspilī, dalībnieki tiks filmēti un rādīti tiešraidē sporta portālā sportacentrs.com , tādā veidā nodrošinot iespēju salīdzināt savu rezultātu ar visu dalībnieku startiem.

Jau tagad Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) sadarbībā ar portālu Sportacentrs.com veido labi pazīstamu sportistu rekordu arhīvu basketbolā, volejbolā, futbolā un fiziskajā sagatavotībā. Piemēram, basketbolisti Kristaps Janičenoks un Sandis Valters piedāvā sevi pārspēt viņiem neierastajā futbola bumbas driblā, iespējams arī novērtēt profesionālo futbola spēlētāju Andreja Perepļotkina un Kaspara Gorkša futbola driblu sportacentrs.com.

LOK prezidents Aldons Vrubļevskis aicina visus Latvijas sporta draugus, jo īpaši jauniešus un ģimenes ar bērniem, apzināt savus talantus un iesaistīties sacensībā ar Latvijas sporta slavenībām: "Piedāvājam jums visiem šīs sporta slavenības pārspēt, iesaistoties interesantā un līdz šim nebijušā sacensībā, un neaizmirst par godīgas spēles principiem sportā. Ja nevarat klātienē piedalīties Olimpiskajā dienā, uzfilmējiet savu veikumu un ievietojiet video projekta mājas lapā sportacentrs.com jau tagad!"

Starts rekordu uzstādīšanai tiks dots sestdien, 11.septembrī, plkst.11.00.

Rekordu varēs uzstādīt:


1. Basketbolā: iemetot visvairāk trīspunktu metienus pēc kārtas basketbola grozā
2. Volejbolā: vienas minūtes laikā piespēlējot virs galvas pamīšus piespēles - augšējā, apakšējā
3. Futbolā: driblējot bumbu, lai tā neskar zemi minūti, un fiksējot driblu skaitu
4. Fiziskajā sagatavotībā: pievilkšanās pie stieņa minūtes laikā, fiksējot pievilkšanās skaitu

Papildus rekordu uzstādīšanai katrs olimpiskais centrs rīko atvērto durvju dienu ar īpašu programmu Olimpiskās dienas apmeklētājiem. Visi pasākumi Olimpiskās dienas ietvaros bez maksas! 

Visiem Olimpiskās dienas apmeklētājiem izsniegs Starptautiskās Olimpiskās komitejas piemiņas diplomu un piemiņas veltes, bet labākajiem personīgo rekordu uzstādītājiem būs īpašas speciālbalvas.

Olimpisko dienu atbalsta LOK ģenerālsponsori SIA "Latvijas Mobilais Telefons" un a/s "Latvijas Valsts meži", kā arī LOK sponsori a/s "Swedbank" un a/s " Latvijas Gāze, kā arī pasākuma informatīvie atbalstītāji Radio 101, vides reklāmas kompānija JCDecaux, draugiem.lv un a/s Diena.

Sīkāk par Olimpiskās dienas norisi sporta centrā:


Olimpiskais sporta centrs Rīgā, Adrese: Grostonas iela 6B, Rīga, http://www.ocriga.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)