Banner 980x90

Starptautiskā lidosta "Rīga" šogad sasniegs apkalpoto pasažieru skaita rekordu

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Starptautiskā lidosta "Rīga" šogad sasniegs apkalpoto pasažieru skaita rekordu, aģentūrai LETA pavēstīja lidostā.

Par godu šim notikumam rītdien, 28.decembrī, plkst.11.45 lidostas terminālī atlidošanas zālē E tiks svinīgi sagaidīts pasažieris, kurš pārsniegs līdzšinējo rekordu, kas tika sasniegts pērn.

Pasākumā piedalīsies Satiksmes ministrijas Aviācijas departamenta direktors Arnis Muižnieks, starptautiskās lidostas "Rīga" valdes loceklis Normunds Feierbergs un lidostas sadarbības partneri.

Aģentūra LETA jau rakstīja, ka lidostā "Rīga" šogad 11 mēnešos apkalpoti 4,999 miljoni pasažieru, kas ir par 4,6% vairāk nekā 2015.gada attiecīgajā periodā. Savukārt pērn lidostā apkalpoja 5,163 miljonus pasažieru, kas ir par 7,2% vairāk nekā 2014.gadā.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)