Banner 980x90

Svētdien Latviešu biedrības namā garīgās mūzikas koncertā uzstāsies koris no Zviedrijas

Pūpolu svētdienā, 17.aprīlī plkst.16.00 Rīgas Latviešu biedrības namā kamerkoris "Austrums" aicina klausītājus uz garīgās mūzikas koncertu "Sanctus", informēja Ārijs Šķepasts, kamerkora "Austrums" diriģents.

Kā norāda viens no kora diriģentiem Pēteris Vaickovskis, šis būs sadraudzības koncerts, kurā piedalīsies arī Zviedrijas pilsētas Umeo koris "Grannlåt", kas no 15.aprīļa līdz 18.aprīlim viesosies Rīgā ar garīgās mūzikas programmu: "Koncerts ir veidots divās daļās, iepazīstinot klausītājus ar zviedru komponistu sakrālās mūzikas skaņdarbiem un kopīgi atskaņojot V.A.Mocarta Mazo mesu Re mažorā." 

Mesas atskaņojumā piedalīsies vijolnieki Indulis Cintiņš un Arvīds Zvagulis, čellists Kārlis Klotiņš un koncertmeistars Aigars Reinis (ērģeļpozitīvs).

Biļetes nopērkamas pirms koncerta Rīgas Latviešu biedrības namā, cena 2 un 3 lati.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)