Banner 980x90

Telpu futbola čempionāts – aizraujošākais galvaspilsētā līdz pavasarim

"Triobet" Rīgas telpu futbola čempionāts dažos gados guvis ievērojamu gan galvaspilsētas, gan Pierīgas komandu atsaucību, nodrošinot aizraujošas cīņas trīs līgās, kā arī gūstot plašu skatītāju interesi tā galvenā norises vietā – Olimpiskajā centrā.

 

 /> <br />
Piemēram, Rīgas telpu futbola čempionāta pirmajā līgā šosezon par medaļām cīnās desmit vienas no spēcīgākajām Rīgas komandām, bet kopā ar otro un trešo līgu komandu skaits sasniedzis jau 50. Nākamā gada martā uzzināsim, kuras komandas Rīgā pašreiz ir spēcīgākās telpu futbolā. Tikmēr galvaspilsētas futbola līdzjutēji aicināti aktīvi atbalstīt savus favorītus klātienē, jo īpaši ērtajā Rīgas Olimpiskajā sporta centrā, kur ir iespēja ne vien baudīt kvalitatīvu un azartisku futbolu, bet arī lieliski atpūsties, satikt īstenus futbola fanus. Izšķirošajās spēlēs ir pat ap 500 skatītāju, un visu līgu spēlēs ieeja ir bez maksas.

Rīgas telpu futbola čempionātu organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Futbola Turnīru asociāciju (FTA). Turnīra nolikums paredz, ka tajā komandu dalībnieki var spēlēt no 16 gadu vecuma, tādējādi pakāpeniski ar katru gadu Rīgas telpu futbola čempionātā ienāk arī jaunie futbolisti. Bieži labu spēlētāju papildinājums ir arī no citiem Latvijas reģioniem, piemēram, ja puiši uzsāk studijas Rīgā un atrod savu vietu tieši telpu futbolā.

"Telpu futbolā amatieru līmenis katru gadu pieaug. Telpu futbols ir kā loģisks turpinājums, kad beidzas vasaras turnīri. Daļai spēlētāju šis ir gada nozīmīgākais sporta notikums, bet daļai lieliska iespēja līdz nākamajai aktīvajai futbola sezonai sevi uzturēt labā formā. Lai arī telpu futbolā laukums ir mazāks, tik un tā spēles laikā daudz jākustas, vārtus gūt tāpat nav vienkārši. Iedomājieties, ja Rīgas telpu čempionātā futbolā vien spēlē aptuveni 1000 vīru, cik pavisam ir šī sporta veida cienītāju! Priecē, ka čempionātā iesaistās arī spēlētāji no apkārtnes – Saulkrastiem, Ādažiem, Ropažiem, Ulbrokas, Salaspils, Baložiem, Olaines, Baldones," uzsver viens no pieredzējušākajiem telpu futbola spēlētājiem un treneriem Latvijā Mihails Busels.

"Triobet" kā lielākais vietējais sporta totalizators Baltijā ar ievērojamāko šo valstu līgu piedāvājumu, ar prieku iesaistās arī Latvijas sporta dzīvē, tādēļ priecājamies par iespēju no 2008.gada atbalstīt Rīgas čempionātu telpu futbolā, stiprinot šī turnīra tradīcijas," gandarīts "Triobet" vadītājs Veiko Krūnbergs (Veiko Krünberg).

Jāatzīmē, ka Rīgas telpu futbola čempionātā pirmajā līgā par favorītiem organizatori šajā sezonā uzskata komandas FC "Raita", "Kreiss-Raba" , "DSV Transport" un FC "Caramba Riga". Rīgas Olimpiskajā sporta centrā komandas aizvadīs divu apļu turnīru, tātad – 18 spēles katra. Pirmās līgas uzvarētāji iegūs automātisku ceļazīmi uz Latvijas virslīgu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)