Banner 980x90

Telšu noma par labām cenām

Tiklīdz iestājas siltāks laiks, tā cilvēki arvien vairāk sāk aizdomāties par atpūtu brīvā dabā. Tādēļ arvien svarīgāk ir laikus sākt gatavoties plānotajam pasākumam, apdomājot visus organizatoriskos jautājumus līdz pat sīkākajām niansēm, tostarp par to, kur gādāt atbilstošu telti, zem kuras varētu atrasties dažādos laikapstākļos.

Uzņēmums "Akurāts" piedāvā veiksmīgus risinājumus saviesīgu pasākumu rīkotājiem. Jums vairs nebūs jāsatraucas par vecās telts ietilpību vai tās atbilstību lietošanai, jo mūsdienās ļoti daudzi izmanto telšu nomas pakalpojumus, kas ir daudz ērtāk, nekā domāt par to, kur un kā saglabāt telti līdz nākamajai sezonai.

Akurats.lv  piedāvātā telts noma būs lielisks risinājums ikvienā situācijā!

"Akurāts" dod brīnišķīgas izvēles iespējas. Klientiem ir iespēja nomāt 10m x 15m; 10m x 20m; 10m x 50m; 10m x 60m; 12m x 50m; 20m x 25m; 20m x 75m; 3m x 3m; 5m x 5m; 5m x 5m konusveida vai arī teltis ar izmēru 10m x 10m, vai pat oriģinālo telti "Zvaigzne". Kā redzams, tik liels telšu piedāvājums spēs apmierināt pat pašu prasīgāko klientu vēlmes, jo šīs teltis var pielāgot  ne tikai pēc izmēra, bet arī krāsas un aprīkojuma. Tāpat, izvēloties telti, Jūs varēsit izvēlēties arī to, ar kādu grīdas ieklājumu Jums tā būtu nepieciešama. Uzņēmums piedāvā  dažādas teltis gan ar plastmasas vai koka grīdu, kā arī bez tās. Jūs varat arī pasūtīt teltis un nojumes ar cita veida papildus aprīkojumu. Ja Jums ir nepieciešami arī krēsli, galdi un soli, tad arī šīs lietas Jūs varat nomāt.

Jāpiemin, ka kompānija "Akurāts" darbojas ne tikai Latvijā, bet arī kaimiņvalstīs – Igaunijā un Lietuvā, pulcējot arvien lielāku un lielāku interesentu skaitu.

Teltis "Akurāts" ir piemērotas lietošanai dažādos laikapstākļos. Tās pārsteigs ar savu kvalitāti un izturību pat vēja brāzmu vai lietus laikā. Zem "Akurāts" telts jumta Jūs jutīsities ērti un komfortabli jebkuros apstākļos.

Atcerieties, ka, izmantojot nomas pakalpojumus, uzņēmuma speciālisti palīdzēs izvēlēties atbilstošāko aprīkojumu katra klienta individuālām prasībām. Uzņēmuma darbinieki ir profesionāļu komanda, kas Jums palīdzēs izvēlēties pasākuma atbilstošāko telts variantu, tāpat būs iesaistīti arī telts piegādē, uzstādīšanā un demontēšanā, visbeidzot to nogādājot atpakaļ.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)