Banner 980x90

Vai ātrais aizdevums noder ceļojuma laikā?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ietaupīt naudu sen kārotajam ceļojumam iespējams dažādi. Daudzi pieraduši katru mēnesi atlikt noteiktu naudas summu, lai gada laikā sakrātu tik, cik nepieciešams. Tomēr ne vienmēr ir iespējams atlikt tieši tik daudz, cik vajadzīgs, tādēļ ieteicams izmantot citas viltības, kā ikdienas gaitās ietaupīt naudu.

Septiņi padomi, kā ietaupīt naudu ceļojumam:
- mainīt vietu, kur tiek veikta ikdienas iepirkšanās, tajā pašā laikā ievērojot vietas, kur tiek piedāvātas lielākās atlaides;
- iepirkties tirgū, kur iespējams kaulēties ar tirgotājiem;
- darba vietā našķoties ar līdzi paņemtajām pusdienām, nevis doties pusdienās uz kafejnīcu;
- biežāk izmantot sabiedrisko transportu vai velosipēdu, nevis privāto automašīnu;
- izmantot  automātisko naudas pārskaitīšanu uz krājkontu, lai ātrāk un ērtāk sakrātu nepieciešamo summu;
- rūpīgāk apsvērt nepieciešamību iegādāties preces, bez kurām var iztikt, piemēram, jauna kleita vai rokas pulkstenis;
- katru nedēļu veikt izdevumu apkopošanu, secinot, kurus no pirkumiem nav nepieciešams turpmāk veikt.

Nedēļas budžeta noteikšana pārdomātiem tēriņiem
Viens no izdevīgākajiem veidiem, kā veiksmīgi plānot budžetu, ir izmantot kredītkarti vai debetkarti un katras nedēļas sākumā izņemt naudas summu, kas paredzēta tēriņiem tuvāko septiņu dienu laikā. Šādā veidā ir pavisam vienkārši sekot līdzi visiem pirkumiem un redzēt, cik nauda vēl ir palikusi makā. Tā kā ik nedēļu tēriņiem paredzēta konkrēta summa, nāksies rūpīgāk pārdomāt, ko iegādāties, dodoties uz veikalu, un vai viss, ko sirds kāro, tiešām iespējams iegādāties.

Iespēja iegūt nepieciešamo naudas summu
Ātrais aizdevums ir veids, kā iegūt finanšu līdzekļus, ja ceļojums paredzēts tuvākajā laikā un līdz šim nav bijusi iespēja sakrāt visu nepieciešamo summu sen pelnītajai atpūtai. Tas nozīmē, ka ir rūpīgi jāapsver, cik lielu summu ir nepieciešams aizņemties, lai pēc ceļojuma izbaudīšanas būtu iespējams veiksmīgi atdot aizdevumu.

Trīs iemesli, kādēļ ātrais aizdevums ir izdevīgs veids ceļojuma izmaksu segšanai:
- ir iespējams rēķināties, ka nepieciešamā naudas summa patiešām būs pieejama, ja klients atbilst aizdevēja prasībām;
- nav nepieciešams ierobežot personīgos pirkumus līdz ceļojumam;
- iespējams izvēlēties atdošanas termiņu, līdz ar to izvēloties arī visērtāko ikmēneša maksājuma summu.

Ātrais aizdevums ir veids, kā iegūt naudu ne tikai ceļojumiem, bet arī situācijām, kad nepieciešams finansējums citiem nozīmīgiem dzīves plāniem. Tādēļ "VIA SMS" piedāvā naudas kredītu līdz pat 1500 eiro un aizdevumu līdz algai līdz pat 700 eiro. Pirms pieņem lēmumu par naudas aizņemšanos, izvērtē savas iespējas aizdevumu atmaksāt noteiktajos termiņos. Tādēļ, ja pamatoti nepieciešami finanšu līdzekļi, ielūkojies mājaslapā viasms.lv. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)