Banner 980x90

Valsts policija "Alfā" atklāj fotoizstādi "Mūsu darbs – Jūsu drošībai"

21.novembrī  plkst.11.00 tirdzniecības centra "Alfa" 2.stāvā par godu Valsts policijas 95.gadadienai tiek atklāta ceļojošā fotoizstāde "Mūsu darbs – Jūsu drošībai", pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļas vecākais speciālists Pauls Puzaks.

Izstādes mērķis ir atgādināt un pastāstīt cilvēkiem par policijas darbu, likt aizdomāties un novērtēt to caur dinamiskām, unikālām un aizraujošām fotogrāfijām.

Kopumā izstādē varēs aplūkot 20 labākās fotogrāfijas, ko veidojuši gan profesionāli fotogrāfi, gan policijas darbinieki. Fotoizstādes atklāšanā piedalīsies Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis, pazīstamie fotogrāfi Arno Marnics un Alnis Stakle. Labāko fotogrāfiju autori saņems  Valsts policijas balvas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)