Banner 980x90

Vecmīlgrāvja pirmo sporta spēļu uzvarētāji noskaidroti

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 17.jūlijā Rīgas 31.vidusskolas stadionā Vecmīlgrāvja pirmajās sporta spēlēs "Vecmīlgrāvis VAR!" par medaļām cīnījās ap 200 tuvākās apkaimes sportiska dzīvesveida piekritēji.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Iveta Pāvula, vislielākā piekrišana izrādījās tieši futbolam, bet kopumā sporta spēlēs tika sadalīti 25 medaļu komplekti – septiņi komandu, astoņpadsmit individuālajās disciplīnās.

"Jāatzīst, ka šoreiz teiciens "pirmie kucēni jāslīcina" īsti nebūs piemērots, jo esam patīkami pārsteigti par iedzīvotāju samērā lielo atsaucību. Kad Vecmīlgrāvja attīstības biedrības (VAB) pārstāvji nolēma par labu sporta spēļu organizēšanai savas pilsētas rajonā, Vecmīlgrāvī, ķērāmies pie darba. Uzreiz bija skaidrs, ka ideāli piemērota vieta tām ir Rīgas 31.vidusskolas renovētais stadions. Apdomājām, kādas disciplīnas ieinteresētu vietējās apkaimes jauniešus. Viennozīmīgs bija lēmums, ka komandu ģimeņu aktivitātēs jāiekļauj futbols (mini), strītbols, kā arī "lielās slēpes ar kuģi" un spēle "krustiņi, nullītes", savukārt individuāli sevi apliecināt un par medaļām cīnīties varēja futbola soda sitienos, basketbola soda metienos, spēka vingrinājumos (pievilkšanās pie stieņa, vēdera presīte, atspiešanās), 60 metru sprintā, šķēršļu joslā un tāllēkšanā. Tā kā šobrīd esam Vasaras Olimpisko spēļu gaidās, tad pašsaprotami, ka dažas no disciplīnām iekļāvām par godu šim ievērojamajam notikumam," atzīst pirmo Vecmīlgrāvja sporta spēļu galvenais tiesnesis Sandris Vaļģis.

Pēc šīm sporta spēlēm viennozīmīgi jāatzīst, ka vecmīlgrāviešiem ir interese par aktīvu un veselīgu dzīvesveidu un apsveicams ir arī fakts, ka organizatoriem bija izdevies šajās spēlēs iesaistīt daudz jauniešus.

Pēc spraigajām sacensībām uzvarētājus, viņu līdzjutējus, kā arī tos, kuriem šoreiz pie godalgām neizdevās tikt, priecēja populārais hip-hop izpildītājs - reperis Ozols. Arī viņš atzina, ka tikai veselā miesā ir vesels gars, tāpēc bez sporta neiztikt.

Pirmo sporta spēļu medaļas ir atradušas savus saimniekus – sportiskākos, veiksmīgākos un neatlaidīgākos dalībniekus, bet, ja kādam šoreiz nepaveicās, nevajag skumt, jo nākamvasar, nu jau otrajās Vecmīlgrāvja sporta spēlēs, būs iespēja revanšēties. Tomēr vēl šovasar, 14.augustā, visi vecmīlgrāvieši un viesi tiek aicināti uz tradicionālajiem Mīlgrāvja krastmalas svētkiem, kuri tāpat kā sporta spēles notiek, pateicoties Vecmīgrāvja attīstības biedrības veiksmīgajai sadarbībai ar Rīgas brīvostas pārvaldi, kuri ir šo pasākumu atbalstītāji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)