Banner 980x90

Vidzemes tirgū atklās pavāru fotoizstādi

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA
Lai demonstrētu Latvijas pavāru izpratni un izjūtas par mūsdienu garšām, piektdien, 6.maijā Rīgā, Vidzemes tirgū, plkst.11.00 atklās Latvijas pavāru foto izstādi "Zemesgarša".

Izstāde tapusi sadarbībā ar fotogrāfu Gati Giertu un pavāriem Dzintaru Kristovski ("Valmiermuižas vēstniecība" Rīgā), Airitu Jurciku ("Bezē konditoreja"), Tomu Ritvaru Loginu un Žani Raivo Behmani ("Vieta"), Lindu Vilmansoni un Valteru Zirdziņu ("Valtera restorāns"), Māri Jansonu ("Bibliotēka Nr.1") un Ingmāru Ladigu ("Ostas skati").

Kā norāda izstādes rīkotājs Ralfs Dravnieks, 16 eksponētie darbi tapuši gada garumā, viesojoties pie astoņiem saimniekiem visā Latvijā. "Piemēram, Raunas pagasta "Jaunieviņās" atradām brīnišķīgu, senatnīgu vistu kūti, kaņepes plūcām "Adzelviešu" saimniecībā, savukārt cūku pupas pļāvām podnieka Arņa Preisa dārzā," sacīja Dravnieks.

Izstāde Vidzemes tirgū būs apskatāma katru dienu līdz 11.jūnijam, bet pēc tam tā ceļos uz Valmiermuižu, kur tiks atklāta 18.jūnijā tirdziņā "Ar gardu muti Valmiermuižā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)