Banner 980x90

Vīrietis robežsargiem uzrāda viltotu ID karti

29.janvārī robežsargi imigrācijas kontroles laikā Tirdzniecības ostā, pārbaudot ar prāmi "Isabelle" uz Stokholmu izceļojošo pasažieru dokumentus, atklāja, ka Lietuvas pilsonis uzrādīja viltotu Lietuvas ID karti, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Administratīvās pārvaldes Koordinācijas un sabiedrisko attiecību nodaļas galvenā inspektore Jevgēnija Pozņaka.

1992.gadā dzimušais Lietuvas pilsonis robežsargiem uzrādīja viltotu Lietuvas ID karti uz svešas personas vārda. Intervēšanas laikā vīrietis uzrādīja derīgu Lietuvas ID karti uz sava vārda un atzinās, ka viņam esot problēmas ar Zviedrijas Karalistes tiesībsargājošām iestādēm. Tādēļ viņš iegādājies viltotu ID karti Lietuvā no nepazīstamas personas par 100 litiem, ar nolūku atgriezties Zviedrijas Karalistē.

Persona aizturēta. Uzsākts kriminālprocess.




Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)