Banner 980x90

Vistas aknu pastēte mājas gaumē

Ilustratīvs foto/ Foto: Elvis Dāgs Vīgants/ LETA
Ilustratīvs foto/ Foto: Elvis Dāgs Vīgants/ LETA

Ātri un viegli pagatavojama vistas aknu pastēte, kas garšos katram brokastotājam!

Sastāvdaļas
300 g vistu aknu
1 mazs burkāns
1 šķēle selerijas saknes (aptuveni 30g)
1 sīpols
3 ķiploka daiviņas
1/6 tējkarotes timiāna kaltēta vai svaiga
1/6 tējkarotes majorāna kaltēta vai svaiga
Sāls, pipari, olīveļļa cepšanai

Pagatavošana
Vistas aknas nomazgā, burkānu un selerijas sakni sarīvē, sīpolus un ķiplokus rupji sagriež. Apcep akniņas, dārzeņus, pievieno garšvielas. Visu samaļ gaļasmašīnā. Masu atkārtoti uzkarsē, papildus sasmalcina ar blenderi, lai veidojas krēmīga pastēte. Pilda stikla traukā ar vāku, atdzesē, uzglabā ledusskapī līdz piecām dienām.

Raksts tapis sadarbībā ar "Espati.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)