Par uzņēmumu

GRUNDFOS ir viens no pasaules līderiem sūkņu un sūkņu aprīkojuma ražošanā. Neatkarīgi no tā, kādiem mērķiem energoefektivitātes un enerģijas taupīšanas sūkņa risinājums ir nepieciešams, GRUNDFOS piedāvā augstas kvalitātes risinājumu. Pēc mūsu domām, mūsu kopīgā nākotne ir atkarīga no enerģijas taupīšanas ieradumiem, jauniem enerģijas veidiem un ilgtspējīgu ražošanu. Tāpēc tagad un nākotnē GRUNDFOS turpinās vērst savus resursus ilgtspējas veicināšanai visos veidos - starp mums pašiem, saviem klientiem un biznesa partneriem.

Atvērtība un uzticamība

Mēs, GRUNDFOS darbinieki, rīkojamies saskaņā ar saviem vārdiem. Mūsu savstarpējā komunikācija ir atklāta un godīga, un tādā pašā veidā mēs komunicējam arī ar apkārtējo pasauli. Mēs skaidri atklājam faktus pat tad, ja tie nav patīkami.

Nerimstoša mērķtiecība

GRUNDFOS uzņēmumā mēs vienmēr tiecamies pēc jauniem izaicinājumiem, lai izveidotu labākus risinājumus. Mēs lepojamies ar to, ka varam nodrošināt izcilu kvalitāti visam tam, ko mēs darām. Mēs uzņemamies vadību un ieviešam nākotnes jauninājumus jau šodien.

Kontaktinformācija

Tālrunis +371 67149640
Fakss +371 67149646
E-pasts info_gla@grundfos.com
E-pasts latvia@sales.grundfos.com
Mājaslapa https://www.grundfos.com/lv
Reģistrācijas numurs 40003500153

Darba laiks

  • Pirmdiena 8:00-16:30
  • Otrdiena 8:00-16:30
  • Trešdiena 8:00-16:30
  • Ceturtdiena 8:00-16:30
  • Piektdiena 8:00-16:00
  • Sestdiena -
  • Svētdiena -

Atslēgvārdi

GRUNDFOS mazie cirkulācijas sūkņi, COMFORT karstā ūdens sistēmām. Privātmājām, ar komunikāciju aprīkojami, vidējie, lielie, apkures, kanalizācijas, ūdens apgādes, attīrīšanas iekārtu aprīkojums, elektroniskie, ūdensapgādes, kanalizācijai, ūdensapgādei, dziļurbuma, mājai, privātmājai, industriālām būvēm, ēkām, sūkņu stacija, ūdensapgādes sistēmas, vadības elektronika, pēcgarantijas serviss, labākie ūdenssūkņi, ūdenssūknis, sūknis, pumpji, vārsti, ventiļi, siltumthenika, apkures tehnika, apkures iekārtas, siltumapgāde, siltumtīkli, AVK, ventilācijas, kondicionēšana telpām, kondicionēšana mājai, kondicionēšana privātmājām, ventilācijas sistēmas, ventilācijas iekārtas telpām, kondicionēšanas iekārtas telpām, kondicionēšanas sistēmas, serviss, atbalsts, garantija, servisa produktu grupas, rezerves daļas, komplekti, remonts, tehniskā apkope, optimizācija, konsultēšana, uzraudzība, mobilitāte, enerģijas patēriņa pārbaude, lāzera izlīdzināšana, nodošana ekspluatācijā, remonts ekspluatācijas vietā, rezerves daļu komplekti, servisapkalpošanas līgums, sūkņa pārbaude, ūdens ieguve, ūgdens sadale, notekūdeņu savākšana, kvalitatīvi sūkņi, kvalitatīvas sūkņu sistēmas, profesionalitāte, profesionāli darbinieki, profesionāla pieeja, konsultācijas, atbalsts klientiem. ...vairāk

Pieteikt izmaiņas uzņēmuma informācijā

Galerija

Preču zīmes